2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره بیرون که میرم خودم مربی بسکتبالم باشگاهم میرم 

خب خیلی خوبه که،پس شرایطت خوبه ،فقط باید یکم عادت کنی و قبول کنی که دیگه همیشه توی دورهمیا و مهمونیای خانوادگی نیستی،اوایل یکم سخت به نظر میاد اما بعدا دیگه برات مهم هم نیست،من حتی خیلی ازعروسیای فامیل نزدیک روهم دیگه خودم نمیرم حوصلم نمیکشه درحالیکه اوایل واسه یه دورهمیه کوچک هم که نمیشد باشم گریه میکردم😂

خب خیلی خوبه که،پس شرایطت خوبه ،فقط باید یکم عادت کنی و قبول کنی که دیگه همیشه توی دورهمیا و مهمونیا ...

نه من اینطور نیستم هر مراسمی باشه با یه پرواز میپرم وسط مهمونی تا حالا نشده از یه مراسم جا بمونم😂

به خانواده ات خیلی وابسته هستی احتمالاً وگرنه تبریزم شهر خیلی خلوتی نیست

نه میدونی آدم وابسته ای هم نیستم مشکلم اینه که یه دوست خوب ندارم که باهاش صمیمی شم برم بیام باهاش درد و دل کنم من تو تبریز خیلی دوست داشتم با ازدواج کردن من دوست صمیمیم باهام قهر کرد 

نه من اینطور نیستم هر مراسمی باشه با یه پرواز میپرم وسط مهمونی تا حالا نشده از یه مراسم جا بمونم😂

خیلیم خوبه تاوقتی خوشت میاد و میتونی برو اگرم نشد خودتو ناراحت نکن ،دلتنگی رو هم کم کم ادم یادمیگیره مدیریت کنه😔من هرروز باخانوادم تلفنی صحبت میکنم ازهمه چی حرف میزنیم ودرجریان همه امور هستم 😂حتی بچه داری و بزرگ کردن بچه رو هم خودم تنهایی ازپسش براومدم واصلا هم سخت نبود،همیشه هم به خودم میگم اینجوری بهتره ودوست دارم که ادم مستقلی هستم و ازپس خودم و زندگیم به تنهایی برمیام.

نه میدونی آدم وابسته ای هم نیستم مشکلم اینه که یه دوست خوب ندارم که باهاش صمیمی شم برم بیام باهاش در ...

اغلب دوستا بعد متاهلی غیب میشن منم تجربه اش رو داشتم.

شرایط شما برعکس من هست ،من از شهرم (تهران) رفتم یه شهر دیگه و خیلی با آدمای اینجا نمیتونم ارتباط بگیرم

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
اغلب دوستا بعد متاهلی غیب میشن منم تجربه اش رو داشتم. شرایط شما برعکس من هست ،من از شهرم (تهران) رف ...

اره سخته اخلاقاشون خاصه هر شهر رفتاراشون خاص خودشونه تهران همه خودشونو میگیرن 

اره سخته اخلاقاشون خاصه هر شهر رفتاراشون خاص خودشونه تهران همه خودشونو میگیرن 

اتفاقاً اگه کسی اصالتاً مال تهران باشه خیلی خاکی و خون گرم هستن

اونایی که خودشون رو میگیرن تهرانی نیستن

اللَّهُمَّ اشْفِ کُلَّ مَرِیضٍ
نه میدونی آدم وابسته ای هم نیستم مشکلم اینه که یه دوست خوب ندارم که باهاش صمیمی شم برم بیام باهاش در ...

منم سااالها دنبال دوست جدید صمیمی میگشتم😂اما دیگه نمیشه،باید به همین دوستیا و رفت و امدهای سطحی دلخوش باشی لازم نیس حتما و حتما با دوست صمیمیت بری بیرون یاپارک و ورزش و خرید میشه بادوستای معمولی تر هم اینکاراروکرد،من تازه اینو فهمیدم ومیگم کاش زودتر اینکارو میکردم اینهمه سال خودمو محروم کردم هیچ جانرفتم که چخبره دوستی ندارم،تا خودم تصمیم گرفتم تنها برم همه جاهایی که دلم میخاد و اتفاقا یه دوستیایی هم خودبخود شکل گرفت که صمیمی نیستیم میشه گف درحد یه اشنایی که همینم بهتره اتفاقا.