2777
2789
عنوان

رابطه زناشویی

1034 بازدید | 37 پست

یک ماهه باردارم و درد دارم 

الان چند روزه فهمیدم باردارم 

از پزشکمم نپرسیدم 

بچها هم من میترسم هم شوهرم ک خدایی نکرده بچه چیزیش شه

آیا میتونیم یا ن؟

از دکترت باید بپرسی ممکنه بگه نباید رابطه داشته باشی بعد از چکاپ کردنت میتونه بگه

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگر مشکلی نباشه موردی نداره ...

لکه بیتی خونریزی اینا نداشته باشی اوکب

ما در هفته ۲،۳ بار داشتیم و خداروشکر مشکلی هم پیش نیومد اما خب خیلی محتاطانه و با جلوگیری 

میشه یه صلوات مهمون زندگیم کنی  

معمولا دو سه ماه اول رو ممنوع میکنن

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
من که بهش گفتم اگه باردار شدم تا 9 ماه همه چی تعطیله 

اتفاقا توی دوران حاملگی بعضی ها حریص تر میشن

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
آها من شنبه سونو دارم اونجا پس بهم میگ

اره حتما بپرس 

معمولا برای اکثریت تو بارداری مانعی نیست مگه مورد خاصی داشته باشن مثلا کسی جفتش پایین باشه باید مراقب باشه با استراحت  مطلقی های واقعی 

سلام بماند به یادگار ،اینها اخرین حرف های من هست ،الان که اینو میخونی من برای همیشه سایت و ترک کردم ، به نی نی یار گفتم تعلیقم کنه حالا نمیدونم تعلیق بشم مثل قدیم میزنه روش که **دسترسی به اطلاعات این کاربر امکان پذیر نمی باشد **یا نه ؟ به هر حال من رفتم ، دوستان خوب من  خداحافظ ببخشید که بی خبر رفتم محبت هاتون یادم میمونه خوبی و بدی دیدید حلال کنید ، در خصوص اونهایی هم که با رفتم خوشحال میشن باید بگم خداروشکر که هنوز باعث خوشحالی میشیم 😂 راحت باشید حلالتون .نمیدونم دیگه باید چیا بگم ، جز اینکه  ایشالا  حال دل همه خوش باشه 💔 خداحافظ تا همیشه 9.8.2024 اخرین بازدید 👋👋
من که بهش گفتم اگه باردار شدم تا 9 ماه همه چی تعطیله  

چرا؟ 

اگر مشکل و ممنوعیت پزشکی نباشه که اشکالی نداره. 

فکر کنم 40 روز بعد زایمان هم که نباید باشه. 

اونوقت دیگه نزدیک 11 ماه میشه. 😐