2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

در حال خوندن آتش بدون دود نادر ابراهیمی هستم که در کل هفت کتابه

خیلی فوق العاده و عمیقه

بهترین رمان ایرانی از نظر من 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»

نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی رو تازه تموم کردم و عالی بود، خوندنش رو به هر کسی که به مباحث سیاسی اجتماعی و جامعه شناسی علاقه داره توصیه می کنم

ما شیخ و واعظ، کمتر شناسیم/یا جام باده، یا قصه کوتاه...
دختر شینا خاطرات همسر شهید هست و خیلی قشنگه. من خیلی  دوست داشتم. اخرش یه بغضی میاد توی گلوت من ...

خوندمش خیلی عالیه 👌👌دقیقا آخرش آدم یه بغضی میاد تو گلوش 🥺

يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا  ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی رو تازه تموم کردم و عالی بود، خوندنش رو به هر کسی که به مباحث سیاسی ...

منم خوندمش قشنگه 

قلم رضا امیرخانی خیلی روان و شیرینه

من او هم عالی بود 

« اگر زندگانی روزانه‌ی شما در نظرتان حقیر می‌نماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچ‌چیز و هیچ‌جا ناچیز و سرسری نیست.»
خوندمش خیلی عالیه 👌👌دقیقا آخرش آدم یه بغضی میاد تو گلوش 🥺

اره من حس کردم که یک کسی که تازه باهاش اشنا شدم و دوست داشتنی بود رو از دست دادم.من همیشه فکر میکردم زندگی شهدا طوریه که خوندن کتاباشون حوصله آدم رو سر میبره اما وااااقعا ماجراهای قشنگ و پر فراز و نشیبی دارن که هم خنده رو لبت میاره و هم بغضت میگیره.بعد از این کتاب فرنگیس رو خوندم و بعد خاک های نرم کوشک و بعد هم یادت باشد وااااقعا قشنگ هستن واقعا... حیف ته همه ی داستانا یک شهید داریم.

اگر‌میشه موضوعش رو بگو و اینکه بگو تخیلی هست یا براساس واقعیت؟!

درباره چند نسل از ترکمن ها در زمان های گذشته هست 

نویسنده داخل مقدمه گفته طرح اولیه داستان واقعی هست و شخصیت های اصلی وجود داشتن ولی دیگه بهشون شاخ و برگ داده برای پرورش داستان 

موضوعش ترکیبی هست 

فلسفی عاشقانه عرفان سیاسی تاریخی 

درکل خیلی کتاب قوی هست