در حال خوندن آتش بدون دود نادر ابراهیمی هستم که در کل هفت کتابه
خیلی فوق العاده و عمیقه
بهترین رمان ایرانی از نظر من
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
دختر شینا خاطرات همسر شهید هست و خیلی قشنگه. من خیلی دوست داشتم. اخرش یه بغضی میاد توی گلوت من ...
خوندمش خیلی عالیه 👌👌دقیقا آخرش آدم یه بغضی میاد تو گلوش 🥺
يابن الحسن،خـدا کنـد کـه مـرا با خـدا کنـي آقـا،ز قيد و بند معـاصي جـدا کنــي آقـا،دعاي ما به در بسته مي خورد ،ای کاش خودت براي ظهورت دعا کني آقا ، اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ( لا حَولَ ولا قُوَّةَ إلّا بِاللَّهِ العَليِ العَظيم)
نیم دانگ پیونگ یانگ رضا امیرخانی رو تازه تموم کردم و عالی بود، خوندنش رو به هر کسی که به مباحث سیاسی ...
منم خوندمش قشنگه
قلم رضا امیرخانی خیلی روان و شیرینه
من او هم عالی بود
« اگر زندگانی روزانهی شما در نظرتان حقیر مینماید تهمت ناچیزی بر آن نبندید. تهمت بر شماست که چندان شاعر نیستید تا جلال و جمال آن را دریابید. پیش هنرآفرین هیچچیز و هیچجا ناچیز و سرسری نیست.»
خوندمش خیلی عالیه 👌👌دقیقا آخرش آدم یه بغضی میاد تو گلوش 🥺
اره من حس کردم که یک کسی که تازه باهاش اشنا شدم و دوست داشتنی بود رو از دست دادم.من همیشه فکر میکردم زندگی شهدا طوریه که خوندن کتاباشون حوصله آدم رو سر میبره اما وااااقعا ماجراهای قشنگ و پر فراز و نشیبی دارن که هم خنده رو لبت میاره و هم بغضت میگیره.بعد از این کتاب فرنگیس رو خوندم و بعد خاک های نرم کوشک و بعد هم یادت باشد وااااقعا قشنگ هستن واقعا... حیف ته همه ی داستانا یک شهید داریم.
اگرمیشه موضوعش رو بگو و اینکه بگو تخیلی هست یا براساس واقعیت؟!
درباره چند نسل از ترکمن ها در زمان های گذشته هست
نویسنده داخل مقدمه گفته طرح اولیه داستان واقعی هست و شخصیت های اصلی وجود داشتن ولی دیگه بهشون شاخ و برگ داده برای پرورش داستان
موضوعش ترکیبی هست
فلسفی عاشقانه عرفان سیاسی تاریخی
درکل خیلی کتاب قوی هست