2777
2789
عنوان

خسته ام از زندگی

257 بازدید | 11 پست

خسته ام ازین زندان که نامش زندگیست

پس قشنگی های دنیا مال کیست؟

محبت و عشق ندارم ارزش ندارم پول ندارم اجازه کار کردن ندارم 

اجازه ماشین سواری ندارم ،همه جا قرضی خرید کردم (وضع مالی عالی) ولی وسیله درست حسابی توی خونه ام ندارم (دوتا خونه دوتا ماشین داریم )ولی در بدترین حالت ممکن زندگی میکنم (ازینای ک بیرونم مردمو کشته،داخل خودمو)

فقد باید خونه ام تمیز باشه غذام اماده باشه لباسا شسته باشه جلوی بچه ام جلوی خانوادش کتک میخورم دهنش باز میکنه و دیگه نمیبنده 

خیلی خسته ام خیلی 

الانم تصمیم گرفته بریم مسافرت با خانواده خودش 

فقد از بی ابرویی جلوی اونا نمیخوام برم چون میدونم چی در انتظارمه

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

تیروئید گرفتم چاقی شدید نزدیک ب ۲ماهه مدام پریودم ولی عین خیالشم نیس 

جلوی خودم ب مامان و خواهرش زنگ میزنه سوارشون میکنه میبرشون بیرون ولی بمن نمیگه 

رمز کارت هاش عوض کرده مبادا ۱۰۰هزارتومان بردارم 

بددهنی فحش خورد کردن شخصیت جلوی بقیه از خصلت های پایدارشه

+پيتزا يا عشق🍕                                                   - دوتا سس اضافه هم بده رفيق☺️

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

تیروئید گرفتم چاقی شدید نزدیک ب ۲ماهه مدام پریودم ولی عین خیالشم نیس  جلوی خودم ب مامان و خواه ...

به چه امیدی موندی؟؟؟؟

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
به چه امیدی موندی؟؟؟؟

نمیدونم سخته دخترم گناهش چیه 

امیدوارم ب اون روزی ک نباشه من دخترم راحت زندگی کنیم 

جلوی بچه؟ جلوی خانوادش؟!!!! دستش بشکنه

اره بخدا کاش بخاطر چیز مهمی بود پول خیاطی از کارتش دادم 

ب هرکس تعریف کنی میخنده 

نمیدونم سخته دخترم گناهش چیه  امیدوارم ب اون روزی ک نباشه من دخترم راحت زندگی کنیم

عزیزم شمافکرمیکنی دخترت الان آرامش داره؟پدری که مدام مادرشومیزنه.....مادری که مدام گریه میکنم و........حداقل جداشوهم خودت هم بچه ت به یه آرامش نصفی برسین

من آلفاهستم👊                                                  می‌گویند تنهایی پوست آدم راکلفت میکند                           میگویندعشق آدم رادل نازک میکندمیگوینددردآدم راپیرمیکند    ومن امروزکرگدن دل نازکی هستم که پیرشدم                     زندگی دررویابهتراززندگی درواقعیته....درواقعیت هیچ کس شبیه حرفهاش نیست                                                       ۹۹درصدمهربوووونم اااااماامان ازاون۱درصد                           دخترپااااااپیزم🍁🍂یه آبان ماهیه مغروراااامامهربون            رفتارم باهات به خودت بستگی داره اگه باهام مهربون باشی باهات مهربونم اگه باهام بجنگی باهات میجنگم👊                بیست سالم که بود دوست داشتم بایکی روجدول کنارخیابون راه برم.....اماکسی نبود.....الان سی سالمه دیگه نمیخواااام.....میدونی هرچیزی به وقتش قشنگه
عزیزم شمافکرمیکنی دخترت الان آرامش داره؟پدری که مدام مادرشومیزنه.....مادری که مدام گریه میکنم و..... ...

دخترم طفلک روانی شده مدام جیغ میژنه داد میزنه 

عصبی شده ناخن نزاشته یکسر میخوره