2777
2789
عنوان

عمل بینی

188 بازدید | 12 پست

ی چیزی فکرمو درگیر کرده😶 جدیدنا ی حالت دلشوره و استرس دارم 

گاهی با قلب درده و دستم درد میگیره نفس تنگی میگیرم 🤦🏻‍♀️

درضمن اکثرا فشارم پایینه و میوفتم ..

حالا میخام بینی عمل بکنم با این مشکلی ک تازگیا برام پیش میاد میشه؟ نکنه مانع عملم بشه😥😥

قبلش كه حتما ازمايش بده اگر چيزي باشه تو همون ازمايشا مشخص ميشه

نشد چون خدا نخواست💔و بلاخره معجزه هميشه اتفاق ميوفته در تاريخ ٠٣/٠٣/٠٣ بيبي چكم مثبت شد💕خدايا خودت مراقبِمون باش🤍 ٠٣/٠٣/١٠آزمايش مثبتمم گرفتم🌾بماند به يادگار از تاريخ ٠٣/٠٥/٠٣ كه خداوند بار ديگه بزرگي ش رو نشونم داد و يه فرشته صحيح و سالم بهم سپرد💙

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اول آزمایش بده منم جدیدا همین شدم 

نمدونم چم شده 😔باید برم ازمایشو نوار قلب بگیرم 

نکنه بگه چیزیته؟یا نشه عمل کنم این منو میترسونه

راسی نکنه برا واکسناست ک زدیم😶😶

ن میخام بگیرم😂بخدا نشه عمل کنم خودمو میکشم😑😑بزور بابام اینارو راضی کردم

منم میخواستم نوبت بگیرم بعد میگفتم دیگه نهایت آذر عمل کنم دکترم انتهاب کرده بودم ولی وضیت ک بهم ریخت دیگه نرفتم چون همونجوری ک حال خودم با توجه به وضعیت اخیر خوب نیست حس میکنم حال دکترام خوب نیست و با جون و دل عمل نمیکنن چون دقت کنی دیگه پست و اینام نمیزارن من از یکیشون پرسیدم چرا دیگه پست نمیزارید گفت حوصله و اعصابشو نداریم اگه نوبت عمل نمیدادیم کلا فعلا مطبم باز نمیکردیم

❤❤ یه دقیقه این پایینو نگاه میکنید قربون چشمای خوشگلتون https://adanbaba.com/wap/goods/bargainlaunch?launch_id=587433  دوست جونیام بهم رای میدید خوشحالم کنید الهی خدا شما رو خوشحال کنه 😘😘😘
منم میخواستم نوبت بگیرم بعد میگفتم دیگه نهایت آذر عمل کنم دکترم انتهاب کرده بودم ولی وضیت ک بهم ریخت ...

عاره حالا ک ن منم هم برا این موضوع هم اینکه الان شرایطم نی ی کار واجب تر جلومه اما حتمیه عملم😑😑اما خب استرس این مشکلمم ک اگه مانع بشه داره میکشتم

ن میخام بگیرم😂بخدا نشه عمل کنم خودمو میکشم😑😑بزور بابام اینارو راضی کردم

منم به این قضیه فکرکردم شاید واکسنه

اما من از موقعی که بینی عمل کردم اینطوری شدم

رویاهاتو زندگی کن✨🦋………..وزن فعلی۵۴🤤🤞

نه عزیزم مانع نمیشه ولی حتما از ی دکتر بپرس

پیش کی میخوای عمل کنی؟؟؟؟

من پیش دکتر سوره علاف اکبری عمل کردم اصلااا مشکل تنفسی ندارم

منم مثل تو بودم

حتما ی سرچی کن راجع بهش

خیلییییی پزشک معروفیه تو تهران

نه عزیزم مانع نمیشه ولی حتما از ی دکتر بپرس پیش کی میخوای عمل کنی؟؟؟؟ من پیش دکتر سوره علاف اکبری ...

من لرستانم تو همینجام عمل میکنم🥺💔دکتر مهران مرادی خیلی خوبه حرف اولو میزنه خواهرم پیشش عمل کرد هرکس رفته پیشش خوب بوده...

نمدونم خدا کنه مشکلی پیش نیاد

2791
2779
2792