2789
عنوان

کمک خسته ام

99 بازدید | 9 پست

چندوقته ازهمسرم خیانت دیدم اززندگی وبچه سیرشدم ولی نمیخوامم زندکیم خراب بشه به سختی زندگی جمع کردم پدرندارم فوت کرده مادرم وبردارکوجیکم تنهان نمیخوام زندگیم خراب بشه من یه جای کنترل کردن شوهرم همه چیزوخراب کردم خودمم بچع بودم نفهمیدم چیکارکنم الان چندماهه رابطه زناشویی ندارم همسرم ادیت میکنه چیکارکنم صبرکنم یانه

چرا به جای کنترل همه چیو خراب کردی؟؟

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!

به خدانمیدونم همسرموخیلی دوستش داشتم وهنوزم دارم نتونستم کنترل کنم تنهاشدم همایت گرنداشتم کاری کردم ازم دورترشدتانزدیکترچیکارکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هرکی ازیه طرف یه حرفی میزد منم مونده بودم همش ترس ازدست دادنش ترس تنهاموندآزارم میده یه آدم منزوی شدم پسرم ۲ سالشه خیلی میترسم رفتارش بدبشه واقعا تنهام

اخی عزیزم خیلی برات ناراحت شدم

همیشه به وضوح اون روز رو میبینم که.... هوا سرد و تاریکه، شوهرم سرکاره، زنگ میزنم به خواهرم بیاد دنبالمون بریم بیرون، میشه تو بچه رو ببری پایین؟ من الان میام... از طبقه ی ششم برم تو تراس و درحالی که نگران پسرم نیستم خودمو پرت کنم پایین... به همین راحتی بهترین روز زندگیم رو میسازم!

باید یه کم بیشتر توضیح بدی 

ولی به نظرم اگه احساس میکنی خیانتش از رفتار غلط خودت هستش رفتارتو کلا تغییر بده چون با این ووضاع اگه جدا بشی بعدا همش فک میکنی که میتونستی درستش کنی و همه تلاشتو نکردی همه راه ها رو برو طلاق راه آخره حتی میتونی پیش یه مشاور هم بری 

باید یه کم بیشتر توضیح بدی  ولی به نظرم اگه احساس میکنی خیانتش از رفتار غلط خودت هستش رفتارتو ...

من همسرم یه جوری نمیذاره تنهاجایی برم نمیتونم تنهایی برم مشاورخودشم نمیره .....خیلی تنهام نمیخوام زندگیم خراب بشه چطوری تنهایی اخلاقمودرست کنم همسرم لج کرده ادیت میکنه موندم

من همسرم یه جوری نمیذاره تنهاجایی برم نمیتونم تنهایی برم مشاورخودشم نمیره .....خیلی تنهام نمیخوام زن ...

عرض کردم باید بیشتر توضیح بدید تا بشه راهنمایی کرد الان خیلی گنگ هست همه چیز

شایدم بتونید تلفنی مشاوره بگیرید