2777
2789
تو این روش از خون خودت میگیرن و با یه کیت پلاسما رو جدا می کنن بعد غنی سازی می کنن و بعد به محل مورد نظر به یه سوزن کوچولو تزریق میشه

من نمی دونم که برای ابرو هم کاربرد داره یا نه

اما اسم دکتر ماهور طباطبایی رو سرچ بکن
ایشون فقط داره تو زمینه پی ار پی کار میکنه حتما می تونه کمکت کنه مشاوره اش هم رایگانه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم پی آرپی از نظر پزشکی تائید نشده. فقط دکترای عمومی انجام میدن اونم به خاطر پول. دکترای متخصص پوست و مو انجام نمیدن چون هیچ نتیجه ای نداره. متخصص پوست و مو به من گفت ا ز مریضهای علاقمند نامه گرفتن که اگه تغییری حاصل نشد اعتراض نکنن. ازشون پول هم گرفتن اینکارو انجام دادن و بعد از تحقیقات میکروسکوپی دیدن هیچ فرقی نکردن. میدونم اسمش وسوسه انگیزه منم خیلی دوست داشتم برای پوستم انجام بدم ولی واقعا بی نتیجه است بیخودی پولت رو دور نریز.

سلام

من خودم پی آر پی مو رو توی مطب دکتر کاظم محقق انجام دادم و خیلی هم عالی جواب گرفتم

اینو مطمئنم که هم برای موی سر مناسبه هم برای ابرو، فقط باید کم پشتی موها توی 5 ساله ی اخیر اتفاق افتاده باشه تا بهتر جواب بده.

این شماره مطبش در تهران: 44219771

اینم آدرس سایتش: www.beheshtclinic.com

سلام من پی آر پی در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش آقای دکتر میلاد گندمی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️

من کمردرد شدیدی داشتم. دکتر احمدرضا میربلوک رو یکی از دوستام بهم معرفی کرد. وقتی رفتم پیششون، خیلی با حوصله شرح حالم رو گوش دادن و بهم توضیح دادن که بهترین روش برای من پی‌آرپی هست منم خیلی راضیم که انجامش دادم