2777
2789
عنوان

شوهر بی توجه

428 بازدید | 26 پست

دق کردم از دست شوهرم ازبس منو‌ نمیبینه و ب حرفام توجه نمیکنه 

چیکار کنم کنار بیام؟

نگید درستش کن و یادش بده که درست بشو نیست خیلی تلاش‌ها کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب خواستم بگم صبرکن ببین درست میشه که جواب دادی نخیر تحملش نکن خودت ازهمه چیز مهم تری به فکر حرف هیچ کس نباش اگه میبینی صبر دوا نیست با یه مشاوره خوب صحبت کن و ازش جداشو

در زندگی مشترک بی توجهی و بی اهمیتی سمه و زن رو وادار به کارهایی می‌کنه که بعدش خودش هم پشیمون میشه تا دراین حد نرسیده به تصمیم جدی بگیر بشین باهاش صحبت کن اصلا زود به طلاق فکرنکن من در زندگی شما نیستم و قضاوت نمیکنم این حرف هم کاملا غلطه که میگن از توجه زیادی شماست که اینجوری شده درسته هرچیزی به اندازه ولی این حرف غلطه 

این همه راحت ازجدایی حرف نزنید،،،، بعضی ازمرداباتوجه زیادمحبتشون زیادمیشه بعضی هاشونم زیادمحبت کنی زیادتوجه کنی فکرمیکنن چخبره هردوروامتحان کن ببین کدوم جواب میده اماخاستی بهش بیتوجهی کنی سعی کن اون دروان بخودت بیشتربرسی باعشق وعلاقه براخودت آشپزی کن وشادترباشی..... 

گرببینی ناکسان بالانشینندصبرکن...روی دریاکف نشیندقعردریاگوهراست...
در زندگی مشترک بی توجهی و بی اهمیتی سمه و زن رو وادار به کارهایی می‌کنه که بعدش خودش هم پشیمون میشه ...

من دیدم که میگم مردی که اعتمادبه نفس کمی داشته باتوجه ومحبت زیادی همسرش بعدهشت سال الان اون زن روقبول نداره خودشودست بالاگرفته وهمش زن روتحقیرمیکنه

گرببینی ناکسان بالانشینندصبرکن...روی دریاکف نشیندقعردریاگوهراست...
این همه راحت ازجدایی حرف نزنید،،،، بعضی ازمرداباتوجه زیادمحبتشون زیادمیشه بعضی هاشونم زیادمحبت کنی ز ...

کاملا حق با شماست ولی این طور که معلومه همسرایشون درکل خصوصیات اخلاقی سردی دارن و یه مقداری بی تفاوت اند وشاید هم درکار یا در زندگی شون مشکلی دارن من میگم برن پیش روانشناس

من دیدم که میگم مردی که اعتمادبه نفس کمی داشته باتوجه ومحبت زیادی همسرش بعدهشت سال الان اون زن روقبو ...

خب مرده مشکل داره اونم از بچگی به دلیل بی توجهی و نادیده گرفتن از طرف خونوادش و اطرافیانش و یه نوع اختلال روانیه اوایل از تعریف و تمجیدهای زنش خوشش اومده الان ........

در زندگی مشترک بی توجهی و بی اهمیتی سمه و زن رو وادار به کارهایی می‌کنه که بعدش خودش هم پشیمون میشه ...

خیلییییی باهاش صحبت کردم خیلیییی مشاوره رفتیم هیچ فایده ای نداره میگه دوسم داره و ب نظرم داره ولی وقتی هیچ حرفی نمیتونم باهاش بزنم دوس داشتن ب چه کارم میاد واقعا