2777
2789
عنوان

بچه دوم

511 بازدید | 35 پست

بچه ها چیکارکنم 

دخترم پیش دبستانیه 

دکتر بهم گفته تنبلی تخمدان شدید دارم حتما واسه بارداری اقدام‌کنم چون ممکنه دو سه سال دیگه طبیعی باردارنشم و کار به کاشت جنین بکشه 😫😫

خدایا با هر نفسم شکر تو گویم ... ❤️❤️🙏🙏

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

زودتر اقدام کن

سه روز مونده به سال ۱۴۰۲امضامو عوض کردم,خدایا جز تو کسی رو نداریم پناهمون باش,تن سالم ودل خوش و جیب وکارت پرپول نصیب هممون کن,عزیزانمون وعلی الخصوص بچه هامون وخودمون رو از همه بلاها وبیماری هاحفظ کن,کانون خانواده هامون گرم باشه همیشه,اعتیاد وخیانت از زندگیامون دورباشه,وحالمون به بهترین حال دگرگون بشه,الهم عجل لولیک الفرج,الهم صل علی محمد وال محمد,الهی امین

خوب عزیزم باردار شید

زمان خوبیه

بچه اولتون هم از آب و گل در اومده

خیر باشه الهی

من روزهای سختی رو گذروندم تا پای مرگ رفتم و برگشتم،هنوزم روزهای سختم تموم نشدن،برام دعا کنید،سلامتی میتونه معجزه زندگیم باشه

عالیه بهترین موقس برای اقدام 

برو توکارش

خدااایا شکرت امام رضا ع ممنونم حاجتمو دادی خدااایاشکرت که جواب گریه هامو دادی و برام معجزه کردی ‌میشه برا سلامتی تو دلیم یدونه صلوات بفرستین 🌷🌷

عزیزم اگه توانش رو دارید اقدام کن دکتر ب دختر خواهرشوهرم گفت تنبلی داره اقدام کن شاید دو سال طول بکشه همون ماه اول باردارشد  ان شالله شماهم همینطور بشی

راستی چجوری از سال ۹۷ اینجایی و اینقدر کم اومدی

استارتر عزیزی ک از ما نظر میخوای حداقل ی لایکی چیزی نشون بده نظرمون رو خوندی😐😐😐😐😐