2777
2789
عنوان

سیاست زنونه

163 بازدید | 9 پست

دوستان سلام

بنظرتون چطور میشه همسرتون رو تو مشتتون بگیرین

طوری ک مثلا ب حرفاتون اهمیت بده و قبول کنه خلاصه بگه چشم

مثلا من همسرم از نظر خودم حرف خانوادش بیشتر براش مهمه تا من ... حرفای اونارو قبول داره یچی بگن میگ حق باهاشونه اره درست میگن 

خسته شدم بیاین از سیاستاتون بگین چندین ماهه همش بحث داریم

اخه بستگی ب ادمش داره

یه فرمول روی همه جواب نمیده😅

من از باور مرگ دارم میام و میخوام بگممعجزه اتفاق میوفته✨🌈.                                                               کاربری دوم🌱.          💚هرلحظه هزار بار خداروشکر میکنم💚.       

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من یکی که از اول بهشون بی احترامی نکردم همیشه با احترام باهاشون صحبت کردم اگرم صحبتی یا ناراحتی بشه همسرم حق رو به من میده، مثلا دو روز پیش مادرشوهرم ازم ناراحت شد رفت به همسرم گفت همسرمم بهش گفته بود ندونسته میگم حق با همسرمه چون بی ادب نیست هرچی هست تقصیر خودته

❤️شاید زندگی آن جشنی نباشد که آرزویش را داشتی ولی حالا که دعوت شده ای تا میتوانی زیبا برقص❤️

سعی کن هیچ وقت بد خانوادشو نگی . حتی اگه ناراحت شدی ازشون با زبون بی زبونی بهش بفهمون ک کاری کردن طوری ک مثلا تو دلت نمیخواد شوهرت با خانوادش بخاطر تو بحث کنه . محبت کن بهش محبت حلال همه مشکلاته فقط سعی کن این محبتت بعدا ب وظیفت تبدیل نشه. غر غر نکن . بهش برس غذا مورد علاقشو درست کن سعی کن اگه حرفی بهت زد ک باب میلت نبود یهو جبهه نگیری با زبون خوش و با کلی طنازی بهش بفهمونی ک مشکلت چیه فقط اینو بدون ک اگر بخوای فاز ارباب بودن برداری کارساز نیست با مهربونی و زبون خوش بدون جر و بحث و دعوا باهاش صحبت کن 

سعی کن هیچ وقت بد خانوادشو نگی . حتی اگه ناراحت شدی ازشون با زبون بی زبونی بهش بفهمون ک کاری کردن طو ...

میدونی ما خیلی وقته از خوب بودن باهم دیگ فاصله گرفتیم 

هنوز ازدواج نکردیم عقدیم 

تقریبا ۳..۴ماهه نمیتونم مث قبل ابراز علاقه کنم دیگ 

هم اون هم خودم تحت فشار و استرسیم 

نمیدونم چطور برگردم ب قبل مثل قبلا خوب رفتار کنم باهاش 

میدونی ما خیلی وقته از خوب بودن باهم دیگ فاصله گرفتیم  هنوز ازدواج نکردیم عقدیم  تقریبا ...

میدونه سختته و بالاخره ما دختریم نیاز داریم نازمون رو بکشن ولی تو نزار این فاصله ای ک از هم گرفتین بیشتر بشه چون بعدا توی زندگی متاهلی مشکل برات ایجاد میکنه.  بهش بی دلیل ابراز علاقه کن ، گهگاهی بهش زنگ بزن و از دلتنگی هات براش بگو ،درباره چیزایی ک دوست داره باهاش صحبت کن، اگه از مشکلاتش گفت سعی کن همراهیش کنی و نشون بدی تو هم از غصه و ناراحتی اون ناراحتی،  نمیدونم مثلا لباسی بخر ک دوست داره ، ی هدیه کوچولو بی مناسبت براش بخر جوری رفتار کن ک بفهمه براش مهمی اونوقت خودش کم کم مثل قبل رفتار میکنه و دوباره رابطتون گرم میشه . باور کن خوب و قشنگ صحبت کردن و رفتار کردن با مردا خیلی تاثیر داره . با محبت توی مشتت بگیرش اونوقت دیگه تو براش در اولویتی ولی هیچوقت ب خانوادش بی احترامی نکن و همیشه نشون بده ک چون خودش برات مهمه خانوادشم خیلی مهمن و بخاطر  شوهرت دوستشون داری و بهشون احترام میزاری