بچه ها چقدر گرون شده من همیشه از این لباس زیر نخی معمولی ها میخریدم بسته ۶۰ حالا امروز رفتم بخرم فکر کردم زده دونه ای ۴۵۰۰ بعد ب خانوم گفتم دونه ای ۴۵۰۰ گفتم خانوم خواب دیدی خیر باشه دونه ای ۴۵۰۰۰تومن شدند 😑😑😑🙄🙄🙄مگ داریم مگ میشه ؟
زن داداشت چطوری دلش میاد تو اون بگوزه😐🤌بعد ببخشید آپشن هاش چیه
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
من خودم اصلااا لباس زیر نمیخرم ولی خواهرم یه جین نخی خریده بود صد و شصت تومن تقریبا
نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........
من خودم لباس زیزم تقریبا تند تند عوض میکنم الان امروز گفتم رو چشام میزارمشون🤣🤣
تو تشت طلا بشورشون😂🤌