2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1750 بازدید | 39 پست
اونوقت همش زخم زبان بهش میزنن وقتی پاک بوده رابطه نداشته چرا باید این حرفهارو بزنن مگر واقعا خیلی ...

عزیزم ایشون نباید ارزش خودشو پایین بیاره بخاطر یه مسئله ک*شعر

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم ایشون نباید ارزش خودشو پایین بیاره بخاطر یه مسئله ک*شعر

نه‌دکتر میبرن نه زخم زبان هست.من فقط میترسم شب اول خون نیاد یا اینکه خودش ببینه از ظاهر متوجه بشه 

نه گواهی میخوان.نه دسمال.فامیله.امااا میترسم شب اول ببینه متوجه بشه یااا اینکه خون نیاد 

چ راحت بکارتتون از بین میره ؟ ملت با شوهرشون‌ تلاش میکنن نمیشه ب راحتی 

دردی نداشتی موقع پارگی بکارت؟؟

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 
چ راحت بکارتتون از بین میره ؟ ملت با شوهرشون‌ تلاش میکنن نمیشه ب راحتی  دردی نداشتی موقع پارگی ...

من نمی‌دونم.من چون ورزش سنگینم کردم.ممکنه از اونم باشه.من فقط طبق عکسایی که تو گوگل دیدم.و خودمم پامو باز کردم دیدم و مقایسه کردم متوجه شدم

من نمی‌دونم.من چون ورزش سنگینم کردم.ممکنه از اونم باشه.من فقط طبق عکسایی که تو گوگل دیدم.و خودمم پام ...

ای کاش همون پاره شده باشه ک درد نکشی بابا 😑

ایاشلا طرفت گیر نمیده آینده  

واسه شفای مریض سرطانی ما حمد میخونی 💔😭؟ 

اگه خودارضایی با شی خارجی داخل واژن باشه خب پرده بکارت آسیب دیده حتما ولی تشخیص دقیقش رو برو پیش دکتر خوب تا کمکت کنه

برای ترمیم بکارت هم بهرحال قابل تشخیصه ولی بستگی به مهارت پزشکت داره دیگه

من دکتر فاطمه موحد رو میشناسم شمارشونو میذارم برات یه وقت بگیر ایشالا که مشکلت حل بشه

071-32343516
09365002771

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز