سلام شبتون بخیر.دوستان من دارم ازدواج میکنم ولی بکارت ندارم.رابطه جنسی نداشتم.اما خوب خودارضایی که کردم.بکارتم رفته.حالا میخواستم بدونم ترمیم کنم کسی میدونه تا چند وقت نمتونم رابطه داشته باشم یا شوهرم ببینه متوجه میشه؟
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
بابا مگه اخلاق گند پسرها و مادر و خواهر شوهر رو نمیدونی فردا میگن با یکی ببخشید خوابیده
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
چرا باید بگه نوع بکارتش خدادادی یه جوری بوده که خونریزی نداشته این مورد رو دکتر خیلی راحت تشخیص میده
آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*
نه عزیزم ؛ مردا دیگه الان اطلاعاتشون در این زمینه کامله میدونن خیلی از خانوما خونریزی ندارن شوهر منم شکر خدا اصلا تو این فازا نیست،بنظر من شمام خیلی راحت با همسرت در این باره صحبت کن؛
وقتی پاک بوده رابطه نداشته چرا باید این حرفهارو بزنن
مگر واقعا خیلی بافهم و شعور باشه شوهرش و خانوادش