2777
2789
عنوان

بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 1749 بازدید | 39 پست
نه.ولی اگر شب اول ببینه متوجه میشه دیگه.یا خون نیاد

ببین من خودم مجردم. نمیدونم خانومای متاهل بگن اگ مثلا شب اول پریودی باشه میفهمه؟ اخه شما رابطه نامشروع نداشتی درسته خود ارضایی گناه ولی زنا نکردی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من باکره بودم ولی خون نیومد😁

جدی؟

شوهرت هیچی نگف؟

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
ینی چی ترمیم واسه خودت ارزش قائل باش

بابا مگه اخلاق گند پسرها و مادر و خواهر شوهر رو نمیدونی فردا میگن با یکی ببخشید خوابیده

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

جدی؟ شوهرت هیچی نگف؟

چرا باید بگه نوع بکارتش خدادادی یه جوری بوده که خونریزی نداشته این مورد رو دکتر خیلی راحت تشخیص میده

آنکس که بداند و بخواهد که بداند/ خود را به بلندای سعادت برساند* آنکس که بداند و بداند که بداند/ اسب شرف از گنبد گردون بجهاند* آنکس که بداند و نداند که بداند/ با کوزه ی آب است ولی تشنه بماند* آنکس که نداند و بداند که نداند/ لنگان خرک خویش به مقصد برساند* آنکس که نداند و بخواهد که بداند/ جان و تن خود را ز جهالت برهاند* آنکس که نداند و نداند که نداند/ در جهل مرکب ابدالدهر بماند* آنکس که نداند و نخواهد که بداند/ حیف است چنین جانوری زنده بماند*

بابا مگه اخلاق گند پسرها و مادر و خواهر شوهر رو نمیدونی فردا میگن با یکی ببخشید خوابیده

خب بگن

بمولا که قد پسران سرزمینم یجوری شده که دیگه کم کم باید با جمله‌ی پسر باید بغلی باشه خودمون رو قانع کنیم  
جدی؟ شوهرت هیچی نگف؟

نه عزیزم ؛ مردا دیگه الان اطلاعاتشون در این زمینه کامله میدونن خیلی از خانوما خونریزی ندارن شوهر منم شکر خدا اصلا تو این فازا نیست،بنظر من شمام خیلی راحت با همسرت در این باره صحبت کن؛

بجای دروغ گفتن حقیقتو بهش بگو؛

اینجوری خیلی خیلی بهتره❤

¯\_(ツ)_/¯
چرا باید بگه نوع بکارتش خدادادی یه جوری بوده که خونریزی نداشته این مورد رو دکتر خیلی راحت تشخیص میده

اگ دکتر رفته ک هیچ

اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم  مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره                                       
نه عزیزم ؛ مردا دیگه الان اطلاعاتشون در این زمینه کامله میدونن خیلی از خانوما خونریزی ندارن شوهر منم ...

خداروشکر

من هنوز همسر ندارم و رابطه جنسی نداشتم تاحالا خودارضایی داخلی هم نکردم

خب بگن

اونوقت همش زخم زبان بهش میزنن

وقتی پاک بوده رابطه نداشته چرا باید این حرفهارو بزنن

مگر واقعا خیلی بافهم و شعور باشه شوهرش و خانوادش

تو این تاپیک چندتا مرد هست قفلش کن

عه راست میگی😳

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز