2821
2789
عنوان

یه لحظه‌ بیاین

99 بازدید | 14 پست

من یکیو دوست دارم 

تو جرئت حقیقت یجوری بهش فهموندم که مثلا من یکیو میخوام و اینا البته مطمئن نیستم که فهمید خودشه یا نه ولی باید خر باشه که نفهمیده 

دوباره تو گروه خانوادگیمون چون طرف فامیله دختر پسرای فامیل بودیم داشتیم با هم الکی دعوا میکردیم که سرگرم شیم موضوع به شوخی افتاد رو بحث ازدواج 

منم از شوخی گفتم عاشقتم و اینا اونم گفت ....

حالا پسره گفت میخوام ماه بعد نامزد کنم ، بعد من گفتم منکه نمیتونم بیامم ⁦☹️⁩

گفت توکه اصل کاری هستی نگام کرد خندید منم خندیدم

حالا بنظرتون حرفش جدی بود یا شوخی

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یعنی میخواد با تو نامزد کنه؟؟؟؟😁😁😁 خوشبینانه ترین فکر اینه

نمیدونم منم موندم😂

تازه بهم گفت درس میخونی

گفتم اره مگه نگفتی باید معلم شی😂 البته همه اینا به شوخی بود

مرسی عزیزم یعنی چی 😂اوکیه؟

گفتم که اگه اونم شوخی نکرده مثل همون دعواتون تو گروه احتمالا راست بگه ولی به خدا تا وقتی ننه باباش رو نیاورد برا خواستگاریت جدی نگیرش😂🤦🏻‍♀️

گفتم که اگه اونم شوخی نکرده مثل همون دعواتون تو گروه احتمالا راست بگه ولی به خدا تا وقتی ننه باباش ر ...

از نامزد کردن که انشاءالله ماه بعد حتما شرش کنده میشه حالا یا با من یا با یکی دیگه💔

انشاالله اگه دوسش داری با تو باشه و دیگه پر از خیر باشه چرا میگی شر😂😂🤦🏻‍♀️

کلا میگم بره دیگه خسته شدم از اینهمه عشق یکطرفه😂 حس میکنم فکر میکنه یکی دیگه رو میخوام ولی خب رفتارمم فک کنم خیلی ضایع باشه که میخوامش

۷ ساله عاشقشم⁦☹️⁩💔