2777
2789
عنوان

درمان افسردگی

64 بازدید | 5 پست

:)

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق
همه چی بستگی به خودت داره، منکه با خوردن قرص ضد افسردگی داشتم میمردمو کلا قطع کردم

چیکار کنم نجات پیدا کنم برم دکتر؟

🤍اگر مشاور کنکور تجربی با وجدان و با هزینه ی دلخواه میخواید بهم درخواست بدین یه خانومی نذر کرده خدا جانم چقدر شرمنده ام که ما تو رو فقط بخاطر خواسته هامون میخوایم و وقتی به خواستمون رسیدیم فراموشت میکنیم /علاقه مند به گویندگی .دانشجوی حقوق

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیکار کنم نجات پیدا کنم برم دکتر؟

عزیزم برو باشگاه، یا هر کلاسی که دوست داری، پیاده روی کن، موسیقی هایی که دوست داری گوش بده، دکتر فقط به آدم قرص میده و معتاد به قرص میشیم. خودت باید روحیه اتو قوی کنی و ببین چی خوشحالت میکنه همون کارو انجام بده عزیزم

عزیزم منم افسردگی دارم رفتم پیش دکتر روانشناس و بهم سه تاراه گف اول اینکه حتما باشگاه برم روزی دوساعت از خونه بیرون باشم دوم اینگه ب هیچ وجه اهنگ غمگین گوش ندم و اهنگ شاد و اهنگ شاد کردی حتما گوش بدم سوم اینکه هر وقت فکرایه بد اومدن سراغم سریع کانال افکارمو عوض کنم منم خواستم حرفایه اونو بهت بگم شاید تورم کمک کرد

عزیزم منم افسردگی دارم رفتم پیش دکتر روانشناس و بهم سه تاراه گف اول اینکه حتما باشگاه برم روزی دوساع ...

وای مرسی عزیزممم هر شب دو ساعت میرم بیرون و آهنگای شاد گوش میدم