2789
عنوان

روماتیسم

1017 بازدید | 16 پست

عزیزان تا حالا کسی رو داشتید بیماری روماتیسم مفصلی ش خاموش شده باشه؟ ممنون میشم بفرمایید 

خدایا چنان کن سرانجام کار....... تو خشنود باشی و ما رستگار

یعنی چی خاموش شده باشه؟

مادرشوهرم و شوهر خواهرم دارن

خیلی دارو های سنگینی استفاده میکنن 

مادرشوهرم داشت خوب میشد که یهو به تشخیص خودش داروشو قطع کرد دوباره بیماریش عود کرد

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

یعنی چی خاموش شده باشه؟ مادرشوهرم و شوهر خواهرم دارن خیلی دارو های سنگینی استفاده میکنن  ماد ...

بزرگوار خاموشی یعنی از بین رفتن بیماری بعد از چند سال درگیری

بیشتر شنیدم فقط کنترل میشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

منم دارم الان با التبرل کنترل شده ده سال انواع دارو استفاده کردم فروکش نمیکرد تا آلتبرلو زدم راحت شدم

میشه واسه شفای پسرم صلوات بفرستید ممنونم❤💓💗💝💖💕        
منم دارم الان با التبرل کنترل شده ده سال انواع دارو استفاده کردم فروکش نمیکرد تا آلتبرلو زدم راحت شد ...

ای خواهر، من فکر کنم آلتبرل هم چارش نباشه انقدر اوضام خیته. البته یه پک چهارتایی برام نوشت باید برم هلال احمر 

ای خواهر، من فکر کنم آلتبرل هم چارش نباشه انقدر اوضام خیته. البته یه پک چهارتایی برام نوشت باید برم ...

برو بگیر حتما منم خیلی داغون بودم همش رو تخت بودم و گریه میکردم تا دستشویی به زور میرفتم آلتبرلو زدم دو روزه خاموش شد ولی باید بعدش رعایت کنی الان بارداری

برو بگیر حتما منم خیلی داغون بودم همش رو تخت بودم و گریه میکردم تا دستشویی به زور میرفتم آلتبرلو زدم ...

چرا رعایت کنم؟ عزیزم، مگه چی میشه بعدش، نه باردار نمیشم 

منظورم استرس و قلیون نکشیدن وزن پایین باشه و اینا بود انشالله به زودی دامنت سبز میشه و خدا بهت یه بچه ی سالم میده

منظورم استرس و قلیون نکشیدن وزن پایین باشه و اینا بود انشالله به زودی دامنت سبز میشه و خدا بهت یه بچ ...

وزنم افتضضضضضضاح داره میره بالااااااا، ممنون از دعای خیرتون انشاالله خدا به همه بده البته از زایمان هم میترسم 

حالا زوده فکر زایمان باشی عزیزم حتما بیماریتو کنترل کن بعد حامله شو من سر بارداری دومم چنان عود کرد که از درد گریه میکردم اون موقع هنوز نمیدونستم روماتیسم دارم آخه مال من یه نوع نادرش هست

حالا زوده فکر زایمان باشی عزیزم حتما بیماریتو کنترل کن بعد حامله شو من سر بارداری دومم چنان عود کرد ...

نادر منظورتون ای اس، هست؟ عزیزم با توجه به حرفهای شما منپ شما قاعدتا همدردیم