2777
2789
عنوان

بچه ها همش مهمون🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 59 پست
خدا نکنه  ولی مطمعن هیچ دورانی همیشگی نیست  فقط حواست باشه بعد این همه خدمت و محبت   ...

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین . که گفتین فقط مواظب باش آتو دست شوهرت ندی ک بی ارزش بشه . و یه عمر چماغ ش کنه برات .یعنی چ کار کنه ؟

ببخشید این سوال میکنم از نظر مالی به مشکل نمیخورید چون ماشاالله اسون هم نمیگیرید گفتید چند جور غذا و اجیل و شیرینی و…خب خیلی میشه🤔

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم میشه بیشتر توضیح بدین . که گفتین فقط مواظب باش آتو دست شوهرت ندی ک بی ارزش بشه . و یه عمر چماغ ...

نره با لحت تند بگه نیان 

خسته ام 

کلافه ام 

چهار روز دیگه ب دلایل دیگری مهمان نمیاد یا خود همسرش باهاشون بحثش میشه 

بعد ب زنش میگه تو مقصری تو از خدات بود نیان و...

واقعا از طرفین خب تو این شرایط اقتصادی برا خیلیا سخته باید خود طرف فکر داشته باشه

باورتون میشه چند روز پیش انقدر زیاد بودن وسایل صبحانه یه تومن شد؟ دیگه شام و ناهار بماند

خب الهی شکر همیشه با دل خوش تن سالم سفره اتون باز باشه

ممنون مهربونم.شاید از این مهمونیا برکت میاد توی سفره ها نمیدونم. الهی دل همتون خوش باشه همیشه که همتون خانمید و چقدر قشنگ ارومم کردید

ممنون مهربونم.شاید از این مهمونیا برکت میاد توی سفره ها نمیدونم. الهی دل همتون خوش باشه همیشه که همت ...

واااقعا من شنیدم با مهمون داری به شدت برکت زندگی ادم میاد‌      ان شاالله خدا قوت بهت بده 🤲🏻

هرچه دلم خواست نه آن میشود هرچه خدا خواست همان‌میشود👌
باورتون میشه چند روز پیش انقدر زیاد بودن وسایل صبحانه یه تومن شد؟ دیگه شام و ناهار بماند

اووووووه والا باید اسطوره صبر و استقامت شی دختر 😁 همه ب من میگن خیلی صبوری ولی شما ماشاالله دست منم از پشت بستی😂

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺
همسرم نمیذاره راحت بگیریم باید چند جور غذا درست کنم هی میوه بشورم بذارم مرتب ظرف شیرینی و اجیل پر کن ...

ولش کن یه بار بگو بچه درسش زیاد بود دیکتش ضغیفه 

یه بار سرم درد میکرد 

چند بار بگی عادی میشه