2777
2789
عنوان

بچه ها همش مهمون🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 59 پست
میریم فقط پیش مامانش میگه زشته بریم خونه خواهر برادرام فوقش یه ناهار یا شام که بیرون میدن و اصلا خون ...

ایراد از شوهرته دیگه بهش خوش میگذره بهش بگو مهمون دعوت میکنی باید تو کارا کمک کنی غذا درست کردن میوه شستن و....   

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اررررره😑

😂😂حالا کی میخوان برن مهمونات؟😂

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺
ای جانم خدا قوت 

فدای تو خانوم گل 😘⁦❤️⁩

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺
فدات بشم.ممنون مهربون

خدا نکنه 

ولی مطمعن هیچ دورانی همیشگی نیست 

فقط حواست باشه بعد این همه خدمت و محبت  آتو ندی که بی ارزش بشی و یه عمر شوهرت چماغ اش کنه برات 

تجربه شده برام عزیزم 

مردها زود خوبی ها رو فراموش میکنن

خداااااا بخواد پس فردا یا ٣ روز دیگه یه سری دیگه میخوان ماه بعد بیان یا ٢٠ روز دیگه

واقعا از طرفین خب تو این شرایط اقتصادی برا خیلیا سخته باید خود طرف فکر داشته باشه