2777
2789
عنوان

بچه ها همش مهمون🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 479 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حرفت درسته اما خب اگه مثل ما زیاد تو موقعیتش قرار بگیری توم یجورایی باور کن به حرف ما میرسی

تو موقعیتش بودم عزیزم 

کارمندم و هر هفته مهمان داشتم 

حتی وقت بوده ک ماه ب ماه نمیرفتن

حق داری با همسرت صحبت کن بگو اگه خیلی دلتنگ میشه شما مسافرت برین اونجا نه اینکه فقط میزبان باشی ...

میریم فقط پیش مامانش میگه زشته بریم خونه خواهر برادرام فوقش یه ناهار یا شام که بیرون میدن و اصلا خونه هاشونو نمیبینیم تازه با کلی سوغاتی میریم ولی قبول نمیکنه بره خونه هاشون

من داغونم هم روحی هم جسمی.دوست دارم به همسرم بگم یه مدت برو ازم دور شو استراحت کنم.من تو خونه مامانم ...

مگه چندنفرن؟ چندتاخاهربرادرن؟ بعد برا چی میان خونتون مرتب؟ سرزدن یا کار؟

لطفا لایکم نکنید ممنون میشم 🙏🏻
من داغونم هم روحی هم جسمی.دوست دارم به همسرم بگم یه مدت برو ازم دور شو استراحت کنم.من تو خونه مامانم ...

واسه منم هی تند تند میگم شام دعوتمون کن،درحالی که یادم نمیاد منو کسی دعوت کرده باشه

منم لبخند میزنم و...یاد گرفتم گوشامو دروازه کنم

تو موقعیتش بودم عزیزم  کارمندم و هر هفته مهمان داشتم  حتی وقت بوده ک ماه ب ماه نمیرفتن

ولی من دو ماهه یسر مهمون دارم خیلی خستم 

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺
منم الان مهمون دارم از اول تعطیلات تابستون تا الان

میفهممت خیلی هم میفهممت ⁦🖐️⁩

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺
برین تو شهر خودشون زندگی کنین😂

وای چند سال توی اون شهر زندگی کردم برام کابوسه همسرم مرتب میاوردشون خونمون.یعنی حق نداشتم یه غذای خوشمزه درست کنم میگفت چرا نگفتی خواهر برادرا و مامانمو دعوت کنم

مهمون .... است😭

حبیب خدا 😁