2777
2789
عنوان

بچه ها همش مهمون🥺

479 بازدید | 59 پست

خسته شدم خانواده ی همسرم یه شهر دیگه هستن و خیییلی خانواده ی پر جمعیتی داره.یه خانواده میاد میمونه هنوز پاشو از خونه ی ما نذاشته بیرون بعدی میاد.چه کار کنم😭😔

مثل من😂

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خوش ب سعادتت  کاش خونه من پر مهمون بود

آدم خسته میشه واقعا 😕

آرامــش داشتن خودِ خوشبختیه... 💯✨خدایا شکرت 🌺💛  منم یه روزی مامان میشم ✨ یه روزی به آرامش واقعی میرسم ✨ یه روزی همه چی درست میشه ✨ یه روزی از ته ته ته دلم میگم اونطوری که میخوام شد ✨ خدا بزرگه خدا هست پیشم 💛✨🌺
خوش ب سعادتت  کاش خونه من پر مهمون بود

بابا به خدا مهمون حبیب خداست میدونم ولی اینا دیگه صاحب خونن. حتی پسرم امروز میگفت مامان وسایلمو بده برم خونه مامانی خسته شدم از اینهمه مهمون تورو هم نمیبینم همش مشغولی. بغض کرده بود.همسرم خیلی بهشون گیر میده بیان و بمونن

درسته ولی خدا مهمان دوست داره . بخدا روتق از زندگی ها رفته از بس مهمانی ها کم شده  سخت نگیریم ...

حرفت درسته اما خب اگه مثل ما زیاد تو موقعیتش قرار بگیری توم یجورایی باور کن به حرف ما میرسی

آدم خسته میشه واقعا 😕

من داغونم هم روحی هم جسمی.دوست دارم به همسرم بگم یه مدت برو ازم دور شو استراحت کنم.من تو خونه مامانم اینا دست به سیاه سفید نمیزدم الان داااااغونم دهنم سرویسه.تورو خدا با خانواده ی پرجمعیت وصلت نکنید😓

بابا به خدا مهمون حبیب خداست میدونم ولی اینا دیگه صاحب خونن. حتی پسرم امروز میگفت مامان وسایلمو بده ...

پس صبر و سکوت پیشه کن 

تا حالا مهمانداری کردی خراب نکن زحماتت رو 

هیچ شرایطی دایمی نیست 

بزار ب گذر زمان شرایط عوض میشه 

تو هم سربلند پیش خدا و همسرت و خودت 

درسته ولی خدا مهمان دوست داره . بخدا روتق از زندگی ها رفته از بس مهمانی ها کم شده  سخت نگیریم ...

همسرم نمیذاره راحت بگیریم باید چند جور غذا درست کنم هی میوه بشورم بذارم مرتب ظرف شیرینی و اجیل پر کنم و و و....

من داغونم هم روحی هم جسمی.دوست دارم به همسرم بگم یه مدت برو ازم دور شو استراحت کنم.من تو خونه مامانم ...

منم مثل توم دقیقا و میفهمم چی میگی ⁦🖐️⁩همین الانشم مهمون دارم بخدا