فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 عنوان چیکار کنم 125 بازدید | 10 پست یکیوو دوست دارم اما جوابمو نمیدهاخرین پیامی ک بهش دادم مال چهار روز پیشه میگه اینترنت ضعیفه شمارمم گرفت زنگ بزنه بهم نزد .ولی من هنوز ک هنوزه منتظرم شماره داداششو دارممم ولی😬😬😬چجوری میتونم از داداشش شمارشو بگیرم 🥴🙄🙄راه حلی داره؟؟فقط سوال کردم دعوا و توهین نداریما مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍) 1401/07/25 | 23:44 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 یه عشق واقعی میخوام خیلی واقعی و خوب 🥴🙄 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
army_negin عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 120 اصن با اون شخص در چه حدی رابطه داری؟منظورم اینه حالا اصن به داشش میخوای بگی شمارش بده اصن باهاشون ارتباط داری ..که قضیه مشکوک نشه ..تا یه بهانه جور کنیم..😁
rmss عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 151 فعلا کار ینکن خودش بخواد زنگ میزنه .زیاد علاقه مند و خودتون نشون نده به پسرا فک میکنن کین نه تنهادپسرا کلا هر اومی توجه زیادی بی توجهی میاره
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 اصن با اون شخص در چه حدی رابطه داری؟منظورم اینه حالا اصن به داشش میخوای بگی شمارش بده اصن باهاشون ار ... دوستی مجازی از محرم تا حالا..نه نمیشناسمشون شماره داداششم ب خاطر شغلش تو بیوگرافیش بود .مث مالیخولیا افتاده ب جونم مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 فعلا کار ینکن خودش بخواد زنگ میزنه .زیاد علاقه مند و خودتون نشون نده به پسرا فک میکنن کین نه تنهادپس ... نمیتونم خووو.هیچ خبری نیست ازش منم نمیخوام ادامه بدم میخوام صداشو بشنوم فقط مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
rmss عضویت: 1400/11/07 تعداد پست: 151 نمیتونم خووو.هیچ خبری نیست ازش منم نمیخوام ادامه بدم میخوام صداشو بشنوم فقط نمیدونم واقعا همین دلت خواستنو نتونستنا باعث میشه بعد ها داغون بشی
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 نمیدونم واقعا همین دلت خواستنو نتونستنا باعث میشه بعد ها داغون بشی اهوم🖤 مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
army_negin عضویت: 1399/07/27 تعداد پست: 120 دوستی مجازی از محرم تا حالا..نه نمیشناسمشون شماره داداششم ب خاطر شغلش تو بیوگرافیش بود .مث مالیخولیا ... سخت شد..
فاطمهگلی76 مدیر استارتر عضویت: 1399/10/28 تعداد پست: 14916 سخت شد.. اره خب مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)