2777
2789
عنوان

خانما خواهش میکنم

137 بازدید | 7 پست

هر کدوم ی صلوات مهمونم کنید برای حل شدن مشکلاتمون و رفتن به خونمون یک سال ونیمه نامزدیم خسته شدیم از اوارگی دعا کنید خواهش میکنم دلاتون بی غم❤️

یه فروردینی بی حوصله

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من فرستادم عزیزم. ان شا الله مشکلت حل بشه همچنین مشکل بابای من که دو سه ماهه خواب و خوراک ندارم از غصه و ناراحتی. گوشیم زنگ میخوره تپش قلب میگیریم انگار هرلحظه منتظر خبر بد هستم. واقعا دل بی غم بهترین آرزو میتونه باشه. 

انشاله ک زودی مشکلت حل میشه..مام ی سال و نیم عقد بودیم خیلی سخت بود

الانم ک با این گرونی ها خدا ب فریادتون برسه...

تو رو خدا ب شوهرت خیلی فشار نیار..خیلی چیزای تشریفاتی رو کم کن..من الان با خودم فکر میکنم میگم ای کاش اصلا عروسی نمیگرفتم خونه میخریدم جاش‌..حماقت کردم هنوزم بعد ۶ سال مستاجریم

کاش شعور خریدنی بود..اونوقت جفت کلیه هامو میفروختم‌میدادم به بیشعورای اطرافم شعور میخریدم
من فرستادم عزیزم. ان شا الله مشکلت حل بشه همچنین مشکل بابای من که دو سه ماهه خواب و خوراک ندارم از غ ...

ممنونم گلم امیدوارم خدا مشکل پدرت رو حل کنه دلت بی غم لبت خندون فکرت اروم 

یه فروردینی بی حوصله

انشاله ک زودی مشکلت حل میشه..مام ی سال و نیم عقد بودیم خیلی سخت بود الانم ک با این گرونی ها خدا ب ف ...

ب خدا من از خیلی از خواسته هام گذشتم الان چند تا مشکل هست مانع رفتنمه دعا کن برام دلت بی غم 

یه فروردینی بی حوصله