2777
2789
عنوان

عروسی دوستم

245 بازدید | 4 پست

سلام دوستان

من دوتا دوست ده ساله دارم. 

ما سه تا خیلی خوب و صمیمی بودیم، بهترین دوستای هم بودیم. 

خیلی خیلی صمیمی

غزل(خودم)، فهیمه، بهاره

تا این‌که اون دوتا باهم به مشکل خوردن و یه مدت قهر بودن ولی بعدش آشتی کردن ولی رابطشون مثل گذشته نشد. 

و کلا هم رابطه ها بعد ازدواج یکم کمتر بود اما همیشه شده در حد یه پیام از احوال هم با خبر بودیم. 

من هم عقد هم عروسیم این دوتا دوستم رو دعوت کردم. 

بهاره هم عروسیش ما دوتارو دعوت کرد. 

تا چند وقت پیش فهیمه گفت بعد سالها نامزدی قراره مهر عروسی بگیره، خیلی خوشحال شدم. 

بهم گفت 26 مهر عروسیمه برو از الان دنبال لباس و این حرفا،حتی گفت فلان تالار رزرو شده. 

ولی الان فردا 26 مهره اصلا خبر نداده. 

حتی یه پیام....

به نظرتون فرداشب عروسیش و منو دعوت نکرده؟ 

خدایا شکرت😍

من میگم شاید وقت نکرده 

چون طبیعتا کارای عروس خیلیییی زیاده و هر چی میدوه تموم نمیشه

ولی اگر همچنان باهات در ارتباطه خب نخواسته

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

شاید بهم خورده روش نشده بگه، شایدم واقعا نخواسته دعوتت کنه، به نظرم کلا بهش زنک بزن احوالش رو بپرس حتی باید زودتر زنگ میزدی میگفتی توی این روزای قبل عروسیت هرکمکی از دستم بر بیاد خوشحال میشم 

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من میگم شاید وقت نکرده  چون طبیعتا کارای عروس خیلیییی زیاده و هر چی میدوه تموم نمیشه ولی اگر ...

آخه اینجوری نبوده، و اینکه چون خودش گفت آره فلان روز عروسیه و اینا ولی یه خبر نداد تعجب کردم

خدایا شکرت😍
شاید بهم خورده روش نشده بگه، شایدم واقعا نخواسته دعوتت کنه، به نظرم کلا بهش زنک بزن احوالش رو بپرس ح ...

نه ما با پیام باهم در ارتباط بودیم اگه بهم میخورد میگفت. 

قبلش گفتم تعارف نداشتی کاری داشتی حتما بگی دیروز خواستم بزنگم حس کردم اینجوری فقط دارم خودمو یادآوری میکنم

خدایا شکرت😍