nane_hafez مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 218 عنوان فهميدم 312 بازدید | 12 پست دليل اينكه بچم به پدربزرگ و مادربزرگش (پدري)انقد دوسشون داره چيهتمام بايدهايي كه من براش ميزارم اونجا تبديل به نبايد ميشهو اين شرايط هر روز داره بدتر ميشه تو تربيت پسرم بعد از گذشت يكسالحالا دست به دامن روانشناس شدم تا شرايط اوكي بشه 1401/07/25 | 23:18 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
عشق_موسیقی عضویت: 1400/04/23 تعداد پست: 8797 شاید ایقد دوسش دارن ک مهرشون ب دلش افتاده همچیو سیاسی نکنین نسبت ب بچه ها شد شد .نشدم بدرک
لبوووو عضویت: 1397/02/19 تعداد پست: 1191 شاید ایقد دوسش دارن ک مهرشون ب دلش افتاده همچیو سیاسی نکنین نسبت ب بچه ها راس میگه بچه چند شخصیته میشه مادرو پدر باید بچه رو تربیت کنن
ثمینl عضویت: 1401/02/21 تعداد پست: 5627 منم دیدم تو اطرافیانم وقتی زیاد میرن خونه پدرشون چون بچه هر چی میخواد پدربزرگ و مادربزرگش فراهم میکنن براش بچه پررو میشه و کنترلش سخت میشه....
nane_hafez مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 218 مثلا چی توضیح میدی؟ مثلن وقتي بچم ميره خونشون چون پوشك دوست نداره پوشكش نميكننلباس پوشيدن بدش مياد لباس تنش نميكنن هرچي دوست داره بخوره بهش ميدن حالا خوب يا بد مثلن من كاكائو نميدم بهش نوشابه نميدم و….اما اونجا بره ميخوره دست به هرچي بخواد بزنه مجازهو خيلي چيزاي ديگه
nane_hafez مدیر استارتر عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 218 شاید ایقد دوسش دارن ک مهرشون ب دلش افتاده همچیو سیاسی نکنین نسبت ب بچه ها بحث سياست نيست خودم ديدم بچشم خودم
momalisan عضویت: 1401/07/20 تعداد پست: 709 مثلن وقتي بچم ميره خونشون چون پوشك دوست نداره پوشكش نميكنن لباس پوشيدن بدش مياد لباس تنش نميكنن&nbs ... این بده ،بهشونتوضیح دادی ؟پسر منم اونارو خیلی دوس داره و دائم بخاطر شرایط کاریم اونجاست من هر رفتاری روکدوس دارم با بچم داشته باشن رو بهشون میگم اونا هم بیچارها خیلیییییی خیلیییی خودشون حساسن ولی اگر میبینی سخت گیری های تو زیاده تو یکم کمش کن