2777
2789
عنوان

چقد نی نی داری سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 1671 بازدید | 133 پست
منم بچه اولم ۲۳ بدنیا اوردم مگه بچه ادم عمرو جوونی ادمو میبره؟مهم اینه بقیه اعضای خانواده قدر زحمت ...

اولی خود خواسته بود ؟میدونی احساسم میکنم ۲۳ خیلی زوده برای قبول اینهمه مسولیت ...

اره واقعا پروسه زایمان و بعدش افسردگی داره که خداروشکر از پسش بر اومدم ولی االان هرکی بهم میگه مامان کوچولو ته دلم خالی میشه ...

از وقتی مادر شدم یجوری شدم انگار ته دلم خالی شده نمیدونم منظورمو چطور برسونم ...هنوز با هویت جدیدم اشنا نیستم و نمیخوام قبولش کنم عاشق هویتم نیستم ...

همش یاد روزای گذشته میوفتم که یک دختر بدون دغدغه بودم 

اولی خود خواسته بود ؟میدونی احساسم میکنم ۲۳ خیلی زوده برای قبول اینهمه مسولیت ... اره واقعا پروسه ز ...

خب اینا بخاطر حمایت عاطفی همسرت میتونه بهتر شه 

ما نخواستیم زندگیمونو ادامه میدادیم و ۲۳زایمان کردم مسیولیتش با علاقه میتونیبه دوش بکشی

قد۱۸۰-وزن فعلی70🧑🏼‍🦯وزن هدف۶۵

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینا بخاطر حمایت عاطفی همسرت میتونه بهتر شه  ما نخواستیم زندگیمونو ادامه میدادیم و ۲۳زایمان ...

به خود ادمم بستگی داره من خیلی روحیه حساسی دارم 

شما روش جلوگیریتون چیبوده خب اینهمه بارداری یهویی 😁

اولی خود خواسته بود ؟میدونی احساسم میکنم ۲۳ خیلی زوده برای قبول اینهمه مسولیت ... اره واقعا پروسه ز ...

من 20سالمه. تقریبا 4ماهه عروسی کردم(4سال هم نامزد بودم)دلمم خیلی نینی میخواد😐بنظرم دیر هم شده😐😂

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
کجایی هستین شهرتون مکان تفریحی نداره ؟برید دور بزنید خوش بگذرونید بچه خیلی سخته

مازندرانی هستیم.اره سخته ولی علاقم زیاده دوس دارم فاصله سنی کمی با بچم داشته باشم

مجری: تو چرا اینقد خرابکاری میکنی؟پسرعمه: شیطون گولم میزنه!  مجری: چرا بقیه رو گول نمیرنه؟پسرعمه: واسه کم کاری شیطونم من باید پاسخگو باشم؟  
چرا خب 😑 ینی مشکلی دارید ؟ک احساس میکنید باردار نمیشید  ۳ تا کم هم هیت واسه این سبک‌زندگی 😁

😂😂😂😂😂نه مشکل نداریم اگه مشکل داشتیم بچه دار نمیشدیم که😂😂😂این یه تخمکه که گاهی رد میشه من باردار میشم باهمون😂😂😂

😂😂😂😂😂نه مشکل نداریم اگه مشکل داشتیم بچه دار نمیشدیم که😂😂😂این یه تخمکه که گاهی رد میشه من بار ...

منظورتون متوجه نشدم خب اگه شما حلوگیری نمیکنید که باید تعداد فرزندان بیشتری میداشتید ...

چطوریه که مثلا ۷ سال بدون جلوگیری باردار نمیشید ؟؟؟

وای عجب جایی هم هستید  برید صفا کنید و از جوونی لذت ببرید وقت برای بچه دار شدن هیت

تا ببینیم خدا چی میخواد

منظورتون متوجه نشدم خب اگه شما حلوگیری نمیکنید که باید تعداد فرزندان بیشتری میداشتید ... چطوریه که ...

دیگه ریز داستان رونباید توضیحبدم برای شما که

شما خیلی کنجکاوید حتما پیش پزشک بریدبراتون موشکافی میکنه تفهیم میشید

موفق باشید