2777
2789

زنعموم خواهر عشق سابقمه ، من هنوز عاشقشم ولی مجبوری ازش جدا شدم با وجود تمام مشکلاتی که خودش و خانوادش داشت عاشقش بودم😭 پسره تو‌ روستا زندگی میکنه الان خواهرش تا منو میبینه میگه داداش من میره دختر بازی و یکسره پیش دختراست از سن ۲۰ سالگی و همیشه خودشو تامین میکنه وقتی دخترا پا میدن اینم میره و یه سره همه دخترا چشمشون به داداشمه و خاطر خواه زیاد داره و اینا ، قبلا هم خیلی این حرفا رو میشنیدم خودش میگفت نه من پاکم بخدا و به خاک پدرم با کسی صنمی ندارم و دروغ میگن و جبهه میگرفت که تو داستان میبافی و هر حرفی رو باور میکنی و دهن بینی 😔 من خیلی برام سنگینه بخوام با کسی که بهم خیانت میکنه ازدواج کنم چون خودم به جز خودش حتی با کسی ارتباط تو گوشی ام نداشتم چه برسه برم … الان با همینم در حد پیام و اینا بوده چون من تهرانم اون روستا ، کلا اگه تهرانم بود نمیذاشتم بخواد بیاد پیشم یا من برم پیشش 😏 حتی عکس بدون روسری هم واسش نفرستادم با اینکه انقدر عاشقش بودم و میگفت تو دیگه زنمی و فلان 🙃 

الان جدا شدیم ولی خیلی برام سخته این حرفا رو در موردش بشنوم دلم نمیخواد قبول کنه و باور کنه این حرفا رو 😭😭😭 یه چیزی بگید آروم بشم 

میخاد تورو بسوزونه بابا دخترا نگاشم نمیکنن نترس

ترکیده هستم با احترام،،،،لطفا اگه منطقی نیستی روی من ریپلی نکن مرسی....اعتقادم اینه کههههه کاااششش زندگی دنده عقب داشت،مرسی وقت گذاشتی امضامو خوندی😊🌱❤️

فقط میتونم بگم وفتی این اتفاقا میوفته به خودت بگو اخرش ک چی؟میخوای تا ابد همینطوری ادامه بدی ولش کن بابا مهم نباشه زندگیتو بکن منتظر نمون تا اتفاق خوبی بیوفته لحظه هاتو زندگی کن وگرنه افسوس میخوری بعدا ک چرا واسه این چیزا غصه میخوردی و مث بقیه زندگیتو نکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به نظرم احتمالا خواهرش میترسه دوباره با هم روکار بریزین این حرفو میزنه که جلوگیری کنه

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
میخاد تورو بسوزونه بابا دخترا نگاشم نمیکنن نترس

خیلی پسر زبون بازیه ، با این حرفای عاشقانه و ابراز علاقه ش منو عاشق کرده بعید نیست به اونام گفته باشه 😭 احساس بی ارزشی میکنم