زنعموم خواهر عشق سابقمه ، من هنوز عاشقشم ولی مجبوری ازش جدا شدم با وجود تمام مشکلاتی که خودش و خانوادش داشت عاشقش بودم😭 پسره تو روستا زندگی میکنه الان خواهرش تا منو میبینه میگه داداش من میره دختر بازی و یکسره پیش دختراست از سن ۲۰ سالگی و همیشه خودشو تامین میکنه وقتی دخترا پا میدن اینم میره و یه سره همه دخترا چشمشون به داداشمه و خاطر خواه زیاد داره و اینا ، قبلا هم خیلی این حرفا رو میشنیدم خودش میگفت نه من پاکم بخدا و به خاک پدرم با کسی صنمی ندارم و دروغ میگن و جبهه میگرفت که تو داستان میبافی و هر حرفی رو باور میکنی و دهن بینی 😔 من خیلی برام سنگینه بخوام با کسی که بهم خیانت میکنه ازدواج کنم چون خودم به جز خودش حتی با کسی ارتباط تو گوشی ام نداشتم چه برسه برم … الان با همینم در حد پیام و اینا بوده چون من تهرانم اون روستا ، کلا اگه تهرانم بود نمیذاشتم بخواد بیاد پیشم یا من برم پیشش 😏 حتی عکس بدون روسری هم واسش نفرستادم با اینکه انقدر عاشقش بودم و میگفت تو دیگه زنمی و فلان 🙃
الان جدا شدیم ولی خیلی برام سخته این حرفا رو در موردش بشنوم دلم نمیخواد قبول کنه و باور کنه این حرفا رو 😭😭😭 یه چیزی بگید آروم بشم