2789

با اونی که دوسش دارم ازدواج کردیم و تو خونه امون هستیم 😭🥺❤

کاشکی بشه 

میشه اگه شد یه صلوات بفرستین 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

با اونی که دوسش دارم ازدواج کردیم و تو خونه امون هستیم 😭🥺❤ کاشکی بشه  میشه اگه شد یه ...

آخی چه قشنگ خوشبخت بشین

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
آخی چه قشنگ خوشبخت بشین

فدات بشم ممنون 

کاشکی 

بزار از معجزه ها بگم‌ : دعای معراج‌ و چله حق شناس میگن‌ معجزه اسسسسس  امتحان کنید دیگه   سلامتی امام زمان صلوات میشه یه دونه ام برای شهدا بفرستی  میگن امام حسین  کشتی نجاته‌  هر وقت مشکلی داشتی بگو یا حسین  دعای نادعلی ام قشنگه یادتون‌ نره‌ بخونیدش‌   دیگه حضور ذهن ندارم فقط التماس دعای عاقبت‌ بخیری‌ و ظهور   

حال همه خانوادم از همه لحاظ روحی جسمی مالی شادی عالیه خونه خریدن دوقلوها تازه به دنیا اومدن😄 داداشم با یه دختر خوب ازدواج کرده

خونه خریدیم و ماشین خریدیم و رسمی شدم و دست دشمنم رو شده و نقاب از چهره برداشته

با همه خانوادم سالم و سلامت و شاد کنار هم زندگی میکنیم