2777
2789
عنوان

پیش فعالی

188 بازدید | 18 پست

پسرم ۱۴ ساله اشه ازکلاس اول بخاطر عدم تمرکز تشخیص پیش فعالی دادن هر سال پیش بهترین دکترا بردم  ولی بهتر ک نشده حتی از نظر رفتاری بدتر شده درسی ک هیچ تراخدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم

بیش فعالی به مرور خوب میشن؟چجوریه؟پسر دوستمم بود اما الان کلاس چهارماه خداروشکر انقد خوبه آدم اصلا نمیفهمه الان 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بیش فعالی به مرور خوب میشن؟چجوریه؟پسر دوستمم بود اما الان کلاس چهارماه خداروشکر انقد خوبه آدم اصلا ن ...

خیر بینید میشه ازش بپرسید چکار کرده 

ساکن کجان

خیر بینید میشه ازش بپرسید چکار کرده  ساکن کجان

شمال دوستم اصلا پیگیرش نبود یعنی حتی کلاس گفتن بفرست یه مدت برد بعد کفت نمیتونم هزینه ش زیاده خودش کار می‌کرد بعد فرستاد مدرسه و دیگه خبری ازش ندارم الان یکی دیگه گفته پسرشو دیدم خوب شده 

خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه  افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️...............  یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
مدیرش عذرش خواسته میخاد اخراجش کنه😭

ای بابا چه بد 

شمال دوستم اصلا پیگیرش نبود یعنی حتی کلاس گفتن بفرست یه مدت برد بعد کفت نمیتونم هزینه ش زیاده خودش ک ...

در حدود ۵۰ نوع پیش فعالی هست پسر من هم درس نمیخونه هم بقیه اذیت میکنه

در حدود ۵۰ نوع پیش فعالی هست پسر من هم درس نمیخونه هم بقیه اذیت میکنه

پسر پسرعمو همسرم پنج سالشه الان همکلاس پسرمه خیلی پسرمو اذیت میکنه میزنتش نمیزاره پسرم با بچه ای گرم بگیره محکم میاد میزنتش من دیگه اعصابم ضعیف شده پسرم داره تیک عصبی میگیره امروز گفتم جاشون تغییر بده مربی تو حیاط هم نزاره به هم نزدیک بشن که یکم فاصله بگیره عز پسرم بیخیالش شه اما خیلی براش ناراحتم مادرش خیلی استرس داره خوب بچه ست چه میشه کرد امیدوارم پسر شما و همه بچه ها بیش فعال با بالاتر رفتن سن خوب بشن 

پسر پسرعمو همسرم پنج سالشه الان همکلاس پسرمه خیلی پسرمو اذیت میکنه میزنتش نمیزاره پسرم با بچه ای گرم ...

امیدوارم ک خوب بشن 

فعلا ما مادرا داریم اذیت میشیم

سلام عزیزم تو یه تاپیک تون دیدم راجع به رد بخیه پلکتون که قرمز مونده بود نوشتید میخواستم بدونم خوب شد ؟ رد بخیه تون رفت؟ چقدر طول کشید من یک ماه و ده روزه بلفارو کردم خیلی قرمزه هنوز؟

سلام عزیزم تو یه تاپیک تون دیدم راجع به رد بخیه پلکتون که قرمز مونده بود نوشتید میخواستم بدونم خوب ش ...

سلام عزیزم من نزدیک ب ۳ ساله بلفا کردم و تقربیا دیگه جای بخیه مشخص نیس 

سلام عزیزم من نزدیک ب ۳ ساله بلفا کردم و تقربیا دیگه جای بخیه مشخص نیس 

عزیزم ممنون جواب دادی چقدر طول کشید کامل محو شد 

من ۸ ماهه عمل کردم یه چشمم محو شده ولی یکی دیگه چشمم هنوز یه مقدار ردش هست