پسرم ۱۴ ساله اشه ازکلاس اول بخاطر عدم تمرکز تشخیص پیش فعالی دادن هر سال پیش بهترین دکترا بردم ولی بهتر ک نشده حتی از نظر رفتاری بدتر شده درسی ک هیچ تراخدا راهنماییم کنید دارم دیوونه میشم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
شمال دوستم اصلا پیگیرش نبود یعنی حتی کلاس گفتن بفرست یه مدت برد بعد کفت نمیتونم هزینه ش زیاده خودش کار میکرد بعد فرستاد مدرسه و دیگه خبری ازش ندارم الان یکی دیگه گفته پسرشو دیدم خوب شده
خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
در حدود ۵۰ نوع پیش فعالی هست پسر من هم درس نمیخونه هم بقیه اذیت میکنه
پسر پسرعمو همسرم پنج سالشه الان همکلاس پسرمه خیلی پسرمو اذیت میکنه میزنتش نمیزاره پسرم با بچه ای گرم بگیره محکم میاد میزنتش من دیگه اعصابم ضعیف شده پسرم داره تیک عصبی میگیره امروز گفتم جاشون تغییر بده مربی تو حیاط هم نزاره به هم نزدیک بشن که یکم فاصله بگیره عز پسرم بیخیالش شه اما خیلی براش ناراحتم مادرش خیلی استرس داره خوب بچه ست چه میشه کرد امیدوارم پسر شما و همه بچه ها بیش فعال با بالاتر رفتن سن خوب بشن
خیلی شرم اوره که هیچکس حریف زبونمون نباشه افتخاراینکه هیچکس حریف شخصیت مانشه✌️............... یادت باشه دری که خدا برات باز میکنه رو بنده ی خدا نمیتونه روت ببنده.👌..............دوست گلم میشه برا شادی روح پدرم صلواتی بفرستی💔
سلام عزیزم تو یه تاپیک تون دیدم راجع به رد بخیه پلکتون که قرمز مونده بود نوشتید میخواستم بدونم خوب شد ؟ رد بخیه تون رفت؟ چقدر طول کشید من یک ماه و ده روزه بلفارو کردم خیلی قرمزه هنوز؟