2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میگن برای محبت یا برای رسیدن به معشوق ۱۴مرتبه بین نماز مغرب و عشا خونده بشه حاجتا دیگه رو نمیدونم

واقعا؟؟؟؟؟؟؟

وای من دلم میخواد به عشقم برسم

شرایطش بهم ریخته

دلش میخوادتم اما بخاطر شرایط نمیتونه بیاد جلو

بگو عزیزم چجوری بخونم🙏

واقعا؟؟؟؟؟؟؟ وای من دلم میخواد به عشقم برسم شرایطش بهم ریخته دلش میخوادتم اما بخاطر شرایط نمیتونه ...

من امروز صبح به ی خانومی توی همین نی نی سایت گفتم دعاکن به عشقم برسم گفت بین نماز مغرب و عشا دعای نادعلی۱۴مرتبه بخون ینی نماز مغربو بخون ۱۴مرتبه دعای نادعلی بخون بعد نماز عشارو بخون

ببین عزیزم برای حل مشکلاتتون نذر نمک کن من دو سه بار سریع نتیجه گرفتم ب ی نفرم پیشنهاد دادم این نذرو دو سه روز بعدش نتیجه گرفت

ان شاالله مشکلاتتون حل بشه به عشقت برسی و خوشبخت بشید توروخدا دعا کن منم ب عشقم برسم ماهم کلی مشکل داریم

🐈‍⬛
نذر نمک چه شکلیه؟

به نیت خواسته ای که داری بسته نمک نذر کن به نیت هر بزرگواری که دوس داری مثلا حضرت زهرا هرچندتا بسته ک دوس داری ب حاجتت ک رسیدی بسته نمکارو بین مردم پخش کن مثلا توی امامزاده یا بین اقوام یا دوستات یا...

🐈‍⬛