سلام دوستان لطفا جوابم رو بدین و نظر بدین چیکار کنم
دختری هستم که چندماه دیگ ۱۸ سالم میشه چهره خوشگلی ندارم متوسطم تا همین ۳ ماه پیش هم خاستگار داشتم
اما مادرم همشونو رد میکنه و من چندباری گفتم این کارو نکنه امت همش بهونه میاره که بلد نیستم کار کنم زندگی کنم و این حرفا اما ی مشکل دیگشم اینه که پول خرید جهیزیه نداریم حقیقتا بابام کارگره و خب وضع زندگیمون خداروشکر خوبه خواهرم یعنی قل دومم امسال عید عروسی کرد و مامانم بهترین هارو براش خرید البته اون موقه ارزون تر بود وسیله ها و بازم همشو به راحتی نخرید قرض و اینا کرد
خلاصه من تنها ترسم اینه که خدا قهرش بگیره و دیگ برام خاستگار نیاد یا اگه بیاد بد باشن چون تا الان خوب زیاد داشتم و مامانم رد کرده همین هفته قبل یکیشون نامزد کرد
خودمم قصد تحصیل دارم و امسال دیپلم میگیرم میخوام کنکور بدم و حتما شاغل بشم و معلم بشم و پول در بیارم یا پولم جهیزیه بخرم اما خب تا سال دیگه میتونم صبر کنم ولی هم خودم دلم میخواد عاشق بشم البته عاشق ی مرد دیندار و خوب و هم میترسم خاستگار خوبام همه رفته باشن و ازدواج موفقی نداشته باشم به هرحال شانس ی بار یا چندبار در ی خونه رو میزنه همیشگی که نیست میترسم همه شانسام رفته باشن