2777
2789
عنوان

خاستگار

219 بازدید | 8 پست

سلام دوستان لطفا جوابم رو بدین و نظر بدین چیکار کنم

دختری هستم که چندماه دیگ ۱۸ سالم میشه چهره خوشگلی ندارم متوسطم تا همین ۳ ماه پیش هم خاستگار داشتم

اما مادرم همشونو رد میکنه و من چندباری گفتم این کارو نکنه امت همش بهونه میاره که بلد نیستم کار کنم زندگی کنم و این حرفا اما ی مشکل دیگشم اینه که پول خرید جهیزیه نداریم حقیقتا بابام کارگره و خب وضع زندگیمون خداروشکر خوبه خواهرم یعنی قل دومم امسال عید عروسی کرد و مامانم بهترین هارو براش خرید البته اون موقه ارزون تر بود وسیله ها و بازم همشو به راحتی نخرید قرض و اینا کرد

خلاصه من تنها ترسم اینه که خدا قهرش بگیره و دیگ برام خاستگار نیاد یا اگه بیاد بد باشن چون تا الان خوب زیاد داشتم و مامانم رد کرده همین هفته قبل یکیشون نامزد کرد 

خودمم قصد تحصیل دارم و امسال دیپلم میگیرم میخوام کنکور بدم و حتما شاغل بشم و معلم بشم و پول در بیارم یا پولم جهیزیه بخرم اما خب تا سال دیگه میتونم صبر کنم ولی هم خودم دلم میخواد عاشق بشم البته عاشق ی مرد دیندار و خوب و هم میترسم خاستگار خوبام همه رفته باشن و ازدواج موفقی نداشته باشم به هرحال شانس ی بار یا چندبار در ی خونه رو میزنه همیشگی که نیست میترسم همه شانسام رفته باشن   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درستو بخون ، برو دانشگاه ، کار خوب پیدا کن ، خواستگارها ردیف میشن تو محیط کارو دانشگاه 

هنوز خیلی زوده برای متاهلی و درگیر شدن با چالش های زندگی مشترک ، خوب جوونیتو بکن و لذت ببر این روزها دیگه بر نمیگرده

نگران اینکه مورد خوب دیگه پیدانشه نباش

وقتی درس ادامه بدی

وارد محیط بزرگتر بشی مثل دانشگاه، محیط کاری، و... 

قطعا مورد های بهتری هم برات پیدا میشه

فعلا روی کنکور بنظرم تمرکز کن که دانشگاه دولتی قبول بشی ایشالله