2789
عنوان

کمکم میکنی

64 بازدید | 7 پست

باشوهرم دعوام شده احساس میکنم دوست داشتنمون خیلی کمتر شده ماه دیگه عروسیمه ولی قهریم..خیلی باسیاسته طوری حرف میزنه که مامان وبابام میگن همیشه حق با اونه، تو اخلاقت بده.. درسته من اخلاقم تنده زود عصبی میشم‌ ولی همیشه من مقصرنیستم..هرکاری کردم از روانشناس بگیر تا کتاب خوندن و هر ذکری که بهم ارامش بده..ولی هیچکدوم جواب نداده..خیلی احساس عجز میکنم توروخدا اگه دعایی اگه کتابی یا راه حلی میدونین بهم بگین..دعاکنین برام که خیلی غصه دارم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

رفتاراتو بدون هیچ گاردی چ خوب وبد شناسایی کن بنویس 

تغییر کردن درد دارع اما لذت بخشه اگر تو تغییر کنی اونم تغییر میکنه ب این فک نکن مقصرع یا اون باید تغییرکنه چون تو توانایی تغییر اون ادمو نداری رو خودت کار کن 

ریشه ی دعواهاتون در بیار ببین چی میشه دعوا میشه براشون راه حل بنویس ببین بهترین راه با کمترین اسیب چی بودع ک انجام ندادی 

رفتاراتو بدون هیچ گاردی چ خوب وبد شناسایی کن بنویس  تغییر کردن درد دارع اما لذت بخشه اگر تو تغ ...

مرسی عزیزم حتما مینویسم..مشکل اصلی ما اینه همیشه بایدحرف حرف اون باشه.همیشه نظرش مخالفه نظرمنه.منم تایه حدی میتونم کنار بیام همیشه که نمیشه اون بهم زور بگه

مرسی عزیزم حتما مینویسم..مشکل اصلی ما اینه همیشه بایدحرف حرف اون باشه.همیشه نظرش مخالفه نظرمنه.منم ت ...

انگشت اشارتو از رو شوهرت بردار سمت خودت بگیر ببین اونجاها باید چیکار میکردی 

اول ازدواج دوتا خانواده متفاوت کاملا طبیعی 

ببین شما دوتا ادم بالغین مرد جماعت دنبال تایید و اقتدار تامین کردنه اینو یادت باشه 

پس این سه تاخط قرمزت باشن حتی اگر خلاف میلته اینارو نشکن رو مدل بیانت کارکن 

ویس های دکتر حبشی رو حتما حتمااااااا گوش کن بلاخص فایل های کلید مرد