همسایمون منو به پسر خاله ش معرفی کرده و گفتن بیان خاستگاری و گفت پسر سالم و خوبیه و از لحاظ مالی شغل دولتیو ماشین و حقوق ۱۰ تومن و بیمه اینا همه چی داره من ۱۹ سالمه و اون ۲۴ ، ولی از لحاظ ظاهری به دلم نیست ، چهره خوب و مهربونی داره ولی از اوناست که استعداد چاقی داره و یکم پره 🤦♀️ از طرفی ام از کسی که عاشقش بودم تازه جدا شدم و اون تنها از لحاظ ظاهری و هیکل باب دلم بودم لاغر بود ولی از نظر اخلاقی و خانوادگی و فرهنگی و شرایطمون هیچیمون به هم نمیخورد و شغل مشخصی ام نداشت و باید میرفتم شهر اونا و تو روستا یا شهر نزدیک روستا زندگی میکردیم و اون ۲۹ ساله بود و خانوده هامون راضی نبودن و دلایل زیادی واسه جدا شدنمون وجود داشت و اونم گفت جدا شیم بهتره چون نه تو کوتاه میای نه من ، الان نمیدونم این پسره رو قبول کنم یا نه😔 این نزدیک خانوادمه و خانوادشم اینجان و فقط یه خواهر داره ولی عشق سابقم ۵ تا داداش و ۴ تا خواهر داره و پدرش فوت شده ، میترسم بعدا پشیمون بشم
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سلام عزیزم شما تو هر جمله ات ، دو بار کلمه ی عشق سابقم نوشتی ، معلوم ذهنت جای دیگه است به نظر من فعلا به موردی فکر نکن عزیزم تا مورد قبلی به طور کامل فراموش بشه
تا وقتی فکرتون، دلتون پیش کس دیگه ای هست لطفا وارد زندگی دیگری نشید به خدا گناه دارن با هزار امید وارزو شما رو وارد زندگیشون میکنن جسمتون هست وروحتون یکجا دیگه نکنید تو رو خدا
عمری صبور، درد کشیدی، چه بی صدایک روز صبح زود، پریدی، چه بی صداراحت بخواب، ای گل نیلوفری، بخوابما مانده ایم و غربت بی مادری، بخواب.............. خدا همه رفتگان خاک رو بیامرزه روحشون شاد ممنون میشم برای شادی روح مادرم صلوات بفرستید.