2789
عنوان

خسته شدم

386 بازدید | 16 پست

راستش خسته شدم همه زندگیم شده وعده های الکی امید های الکی خوشحالی های الکی همه چیز تو زندگیم برام برعکس شده اتفاقات غیر منتظره قضاوت شدن اشتباه توان ایستادگی جلوشونم دیگه ندارم خسته شدم  دلم یه تغییر مهم میخواد 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

اسی ببخشید میشه درخواست دوستیم رو قبول کنی؟ 

یه کاری دارم

بسان رود که در نشیب دَره سَر به سنگ میزند رَوَنده باش                                                                       امید هیچ مُعجِزی ز مرده نیست، زِندِه باش🌿
منم خسته شدم کیی این بچه هایه چندش حال بهم زن بزرگ میشن 😭😭😭😭🤦🏿‍♀️

بچه های خودتن ؟

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
بچه های خودتن ؟

بله دوتا فسقلیه خیلی خیلی  خیلی شیطونن واقعا تمامه انرژیمو ازم گرفتن سرم درد میکنه از وقتی ب دنیا اومدن خونه ای من رنگ تمیزی و مرتبی رو ندیدهه بازار شام درست کردن تو خونم هرچقدر تمیز میکنم تاثیری ندارهه 

دورم بهم ریخته و کثیف ک میشه اعصابم خورد میشه شبا تا ساعت سه نصف شب نمیخوابن همش منو پدرشون رو اذیت میکنن 

آسایش نداریم بخدا

ی مسافرت ک بهم بچسبه نرفتم بخدا همش و در همه جا اذیتم میکنن

بله دوتا فسقلیه خیلی خیلی  خیلی شیطونن واقعا تمامه انرژیمو ازم گرفتن سرم درد میکنه از وقتی ب دن ...

من انقدر دخترم تنهاست و انقدر بچه دوم میخام شده ارزومه تو رو خدا موقعی ک خسته میشی برای من دعا کن خدا ی فسقلی شیطون بهم بده دخترم از تنهایی دربیاد ❤️❤️الهی ک بچه هات سالم باشن بزرگ میشن همه چی فراموشت میشه یخورده اسون بگیر 

خدایا برای همه نعمتات شکرت برای وجود دختر نازم همسرم مادرم ❤❤خدا جونم اگه صلاحته بازم منو مامان کن 😍😍
خیلی خسته ام خواهرجونم، بخاطر مشکلات و سختیهای زندگی کمرم شکست، دیگه واقعا بریدم 🥺 😔 😔 💔💔💔

اخی الهی ، زندگی خیلی سخت شده سعی کن در کنار مشکل شاد باشی