2777
2789
عنوان

ینی میتونه علائم بارداری باشه؟؟....

136 بازدید | 19 پست

دوستان من امروز زیرشکمم و کمرم خیلی درد میکنه ۵ روز مونده ب موعد پریودیم تو اقدامم ینی ممکنه باردار باشم؟؟

♡ ♡ ربنا آتنا بغلش آرامشنا ♡ ‌ ‌◉━━━━━━─────── ↻ㅤ ◁ㅤㅤ❚❚ㅤ▷ㅤ   ⇆ 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انشالله که باشی من انقد علائم پری داشتم حتی عقبم انداختم گفتم نمیرم تست بدم انقد منتظر پری بودم ولی ...

بادار بودید؟

اصلا معلوم نمیشه واقعا روزی حداقل یکبار این سوال پرسیده میشه اینجا هنوز نمیدونین باید تا موعدتون حدا ...

خواهر حق بده انتظار سخته

خواهر حق بده انتظار سخته

من خودمم بخدا منتظر بودم ماه ها ولی این سوال خیلی پیش پا افتادس 

امیدوارم ک نی نی باشه ولی چند ردز دیگ صبر کن بیبی چک بزن من این‌ماه تمام علائم‌پریودی رو داشتم ولی نیومد و باردارم 

فردام سونو قلبشه دعا تشکیل شه قبلا هم سقط داشتم یجورایی مطمئنم اینم قلبش تشکیل نشده یکم اعصابم داغونه ببخشید 

من اونقد اونطوری شده بودم که دیگه عادت کرده بودم موقع مزدیک شدن به پریود ،ولی ماهی که پریود نشدن اصلا باور نمیکردم هی میگفتم ذوق الکی نکنم الان پریود میاد خلاصه صبر کردم همش تا هشت روز صبرکردم خلاصه به همسری گفتم برو دوتا بیبی چک بخر رفت خرید صبح که زدم خوابالو بودم فک میکردم مث دفعه های قبل یه خط میوفته ولی یهویی دوخطشم پررنگ شد!!!!!!!این لحطه رو به همه اوناییکه بچه میخوان آرزو میکنم😍درسته که بارداری دومه ولی تا همین سونو ان تی باورم نمیشد که باردارم انگار تو خواب بودم 

بچه هام تنها امید زندگیه منن❤️
انشالله که باشی من انقد علائم پری داشتم حتی عقبم انداختم گفتم نمیرم تست بدم انقد منتظر پری بودم ولی ...

من ۵روز عقب انداختم امشب بی بی زدم فقط ۱خط نشون داد پس باردار نیستم؟

دعا کنید منم باشم امشب تست میزنم دو روز مونده به پری  

ان شالله ک خیره گلم منم سه روز ب پری زدم ولی اصلا اون ماه اقدام نکرده بودما بیخیال نی نی شده بودم دیدم دوتا خط شد چشام چهارتا شد