2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پودر لیدی میل روزی سه لیوان،موز روزی سه تا،تقریبا همه ناهار و شام گوشت و مرغ و کباب و جوجه بود،روزی سه تا بستنی،هر روز پسته و بادام،با هر وعده ماالشعیر ،خلاصههههه خودمو ترکوندم تا در عرض دوماه از ۹۰۰گرم شد ۳کیلو خداروشکر

وزنش کمه؟

بچه بمونه وقت طبیعی بیاد مادر هم به اعتدال غذا بخوره بچه ضعیف نمیشه اما اینا تاثیر داره: قرص مولتی ویتامین، بستنی، دلستر، میوه، آجیل، کباب

اگه وزن بچه کمتر از نرمال باشه دکتر لیدی میل هم تجویز میکنه

چندماهته عزیزم؟اصل وزن گیری از ۷ماه شروع میشه تو ۸/۹مهترین ماه براوزن گیری 

بهتره از گوشت کبابی سویق خرما مویز سه شیره لبنیات کم نمک یابی نمک میوه وسبزیجات اب انار انجیر کاهو تخم شربتی شربت بارهنگ غذاهات بطور کلی سرشار از کلسیم منیزیم اهن پروتین باشه زیادخوری نکن اما حجم وعده هارو کم اما تعداد زیاد 

خانمها من الان تو هفته ۲۹هستم هفته پیش سونو دادم وزن  نی نی م ۱۲۵۰ بود هنوز به دکتر نشون ندادم به نظرتون خوبه یا کمه 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 

[QUOTE=255487944]خانمها من الان تو هفته ۲۹هستم هفته پیش سونو دادم وزن  نی نی م ۱۲۵۰ بود هنوز به دکتر نشون ندادم ...[/QUOTEاصولا تو ماه ۹اوج رشد جنین اتفاق میوفته نگران نباش اما دیگه کم کم شروع کن ب غذاهای مقوی بستنی چون شیرین بجاش از شیر و سرشیر استفاده کن سرشیر وخامه رو خودت بگیر از روی شیر ک مطمن باشه شیرمحلی مطمن بخور 

غذاهاتو کبابی بخور 

عصاره گوشت هم عالیه 

کلا بدنتو تقویت کن هم واس وزن گیری هم قوت خودت بعد زایمان بخودت برس اما استرس نداشته باش خوابتم اوکی کن 

[QUOTE=255487944]خانمها من الان تو هفته ۲۹هستم هفته پیش سونو دادم وزن  نی نی م ۱۲۵۰ بود هنوز به ...

ممنون که وقت گذاشتین جواب دادین 

لا حول ولا قوه الا بالله دخترم  به دستان پرمهر خدا سپردمت همیشه سالم و سرحال باشی عشق زندگیم دوستت دارم تعجیل در فرج آقا امام زمان یه صلوات بفرستین ان شاالله آقا برامون دعا کنن 
خواهش 🌺انشاالله بسلامتی بادل خوش و به موقع بغلش کنی 

ممنون