ieiwuq مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 401 عنوان واسه تولدش 106 بازدید | 11 پست یه ساعت گرفتم میخوام بزارم توی باکس باکسشم خریدم ولی پوشالشا نمی دونم از کجا تهیه کنم نمی تونم چیزی بگید تو خونه بجای پوشال بزارم 1401/07/25 | 17:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
یکی_یه_دونه_شم عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3635 یه مقوا رنگی ترجیحا قرمز بخر با قیچی نوارباریک ببرشون با بایه سمت قیچی فر بدشون یا کارد میوه خوری میشه همون پوشالا اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
fateme_zahra1401 عضویت: 1400/08/25 تعداد پست: 92 از لوازم تحریری ما میخریم یا میتونی از این مغازه هایی که تم تولد میفروشن و...
خسته_تلاشگر عضویت: 1400/11/26 تعداد پست: 429 پوشالو اصولا همون مغازه ها که باکسو اینا میفروشه دارنچیز دیگه ام جای پوشال استفاده کنی جالب نمیشهمگر ابن که خیلی با سلیقه مقوایی کاغذرنگی کاغذکادویی چیزی رو نوارای نازک ببری بعد با قیچی فرشون کنیاگه تمیز انجام بدی مثل پوشال میشه Plz stay alive💫
ieiwuq مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 401 یه مقوا رنگی ترجیحا قرمز بخر با قیچی نوارباریک ببرشون با بایه سمت قیچی فر بدشون یا کارد میوه خوری می ... وای مرسی الان میرم امتحان میکنم
ieiwuq مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 401 از لوازم تحریری ما میخریم یا میتونی از این مغازه هایی که تم تولد میفروشن و... خیلی ممنون
ieiwuq مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 401 پوشالو اصولا همون مغازه ها که باکسو اینا میفروشه دارن چیز دیگه ام جای پوشال استفاده کنی جالب نمیشه ... دیگه حوصلشا ندارم بخوام برم بیرون میخواستم تو خونمون درس کنم بره حالا با همون مقوا درست میکنم خیلی ممنون♥
یکی_یه_دونه_شم عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3635 وای مرسی الان میرم امتحان میکنم خواهش میکنم عزیزم فقط عرص نوارات با خط کش بکش که باریک وپهن نشن یه دست بشنمن همیشه همین کارو میکنم😆😁 اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره
ieiwuq مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 401 چرا از همونجایی که جعبه گرفتی پوشالشو نخریدی؟ نداشت☹️
ieiwuq مدیر استارتر عضویت: 1401/04/05 تعداد پست: 401 خواهش میکنم عزیزم فقط عرص نوارات با خط کش بکش که باریک وپهن نشن یه دست بشن من همیشه همین کارو میکنم ... صبر کن یکی درست کنم ازمایشی😂😂😂 ببین خوبه یا نه فقط با مقوا سفید درست میکنم اگه خوب شد مقوا قرمز میخرم
یکی_یه_دونه_شم عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 3635 صبر کن یکی درست کنم ازمایشی😂😂😂 ببین خوبه یا نه فقط با مقوا سفید درست میکنم اگه خوب شد مقوا ... باشه عزیزم 😁 اگه نمیتونی مودب باشی رومن ریپلای نکن من به ادبیات چاله میدونی عادت ندارم ناظمتونم نیستم بگم خانومم مودب باش نی نی یارو تگ میکنم کاربریت رو هوا میره