suratnashan مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 7313 عنوان کیا تجربه دارن؟ 93 بازدید | 15 پست پایین ستون فقراتم درد میکنه انگار که یه بار سنگین برداشتم خشکه و اگه بخوام بلند شم و بشینم گیر میکنه درد میگیره الان ۱۰ روزه بنظرتون چمه 💖 1401/07/25 | 16:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatemehpink عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1310 من یه هفته ده روز قبل پریود اینطوری میشم خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!
krokodil عضویت: 1400/06/05 تعداد پست: 1312 روغن زیتون بزن یا هرجور میتونی چربش کن بگو یکی با انگشت شستش ماساژ بده اون قسمتو
suratnashan مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 7313 من یه هفته ده روز قبل پریود اینطوری میشم اتفاقا دوباره اینجور میشم موقع پریودمه ینی درد پریود?ِ؟انگار دیسک کمره؟؟؟!!!! 💖
suratnashan مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 7313 من یه هفته ده روز قبل پریود اینطوری میشم بزور بلند میشی و میشینی انگار بارداری؟ 💖
fatemehpink عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1310 اتفاقا دوباره اینجور میشم موقع پریودمه ینی درد پریود?ِ؟انگار دیسک کمره؟؟؟!!!! اره برا من از علائم سندروم قبل قائدگی یا همون pms خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!
suratnashan مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 7313 اره برا من از علائم سندروم قبل قائدگی یا همون pms سندروم قبل قائدگی چی هست نرماله بدنم یاد مشکلی دارم؟؟ 💖
hopش عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 362 اره برا من از علائم سندروم قبل قائدگی یا همون pms برا من واسه تب مالت بود..از طریق ماستو این لبنیات بازاری ویروسش بهم منتقل شد ..
fatemehpink عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1310 سندروم قبل قائدگی چی هست نرماله بدنم یاد مشکلی دارم؟؟ نرمالهبزن تو گوگل pms چیستقبل پریود بدن بخاطر تغییرات هورمونی یسری علائم رو از خودش نشون میدهمثل همین کمردرد و سینه درد و جوش و سردرد و...افسردگی و عصبانیت و گریه و...بعضیا یکیشو دارن بعضیا چندتاشومن همشو دارم مثلا خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!
fatemehpink عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1310 برا من واسه تب مالت بود..از طریق ماستو این لبنیات بازاری ویروسش بهم منتقل شد .. نه برا من برا پریودهچجوری فهمیدی خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!
suratnashan مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 7313 نرماله بزن تو گوگل pms چیست قبل پریود بدن بخاطر تغییرات هورمونی یسری علائم رو از خودش نشون میده م ... اره دیدم مرسی 💖
suratnashan مدیر استارتر عضویت: 1398/04/27 تعداد پست: 7313 برا من واسه تب مالت بود..از طریق ماستو این لبنیات بازاری ویروسش بهم منتقل شد .. درمان کردی؟؟ تب مالت سخته 💖
hopش عضویت: 1400/08/18 تعداد پست: 362 نه برا من برا پریوده چجوری فهمیدی ازمایش دادم؛ ی چک اپ کاملبعد تشخیص دادن ک تب مالت دارم و ۳ ماه کامل تحت درمان بودم و دارو مصرف میکردم
fatemehpink عضویت: 1400/02/16 تعداد پست: 1310 ازمایش دادم؛ ی چک اپ کامل بعد تشخیص دادن ک تب مالت دارم و ۳ ماه کامل تحت درمان بودم و دارو مصرف میک ... اوه اوه خدایا من لیاقت اتفاقای بزرگ و قشنگ رو دارم♡من زیاده خواهی میکنم! و عاشق پولم! میدونم وقتی از تو بخوام همه چیز حله♡!