2777
2789
عنوان

داف چشم آبی😍🐇

1499 بازدید | 36 پست

واای واای امروز رفته بودم یه جایی شاید باورتون نشه ولی یه سری دختر دیدم انقدرررر خوشگل بودننن داف جیگررر که نگو من قیافه خودمو خیلی دوست دارم بقیه هم همیشه میگن خیلی خوشگلی ولی نمیدونم چرا بیشتر از قیافه خودم عاشق قیافه بقیه میشم و کدام بهشون فکر میکنم و دوست دارم شبیه اونا بشم  انقدررر سفید بودن که نگوو صورتشون انگاری برف بود هیچ کدومم کرم پودر نزده بودن بدون جای جوش و لک چشمای آبی موهای پرکلاغی بعد انوقت من رفتم‌سولار🥹 خیلی پشیمون شدم واقعا کاااش نمی رفتم . چجوری یه سریا انقدر سفیدن و به دل میشینن چیکار میکنن که تو یه نگا همه محوشون میشن؟؟

واقعا اون لحظه از خودم بدم اومد دوست داشتم اون چشم آبیه باشم الان دارم فکر میکنم چرا ازشون عکش نگرفتم😆 اقااااا من چیکار کنم عین برف بشمم؟؟ دوست دارم شبیه اون باااشممم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پوستو میشه تیره کرد ولی نمیشه روشن کرد ❤️مگر با لیزر که اونم احتمال سرطان داره نمیرزه

روانشناس آینده ...🧠 / کاش میفهمیدم چرا میترسید شناخته بشید مگه تو اینستا و واتس اپ از همه قایم میشید ک اینجا اینجوری میکنید 😂