2777
2789
عنوان

مدیریت زندگی

391 بازدید | 11 پست

سلام خانما شما چطوری پس انداز میکنید؟ 

چطور مدیریت میکنین خرج های خونه رو ؟ 

یا چقدر در ماه خرج خودتون میکنین؟

ارزش خودت رو بدون ، مالیات هم بهش اضافه کن 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جمعا ماهی ۵۰۰ دارم 

میخوام اونم قرعه کشی شرکت کنم 

نمیدونم بقیه خرجهای مثل شارز و نت 

ارایسگاه رو از کجا بیارم 

شوهرم فقط ماهی ۵۰۰ میده 

الان اگهی زدم دیوار تدریس خصوصی 

ولی کسی نخواسته 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
با این حقوقای کم نمیشه خیلی پس انداز کرد سعی کن پولی که از شوهرت میگیری برا خودت طلا بخری حتی ازین ...

ممنون عزیزم. سکه به نظرتون خوبه یا همین طلاهای که میگین قیمتش پایینه؟؟

جمعا ماهی ۵۰۰ دارم  میخوام اونم قرعه کشی شرکت کنم  نمیدونم بقیه خرجهای مثل شارز و نت&nbs ...

انشالله کسب و کارت بگیره عزیزم . ولی یه هنری یاد بگیر مثله آرایشگری و خیاطی که بیشتر طرفدار داره 

اذیت نمیشی اینجوری؟؟؟ 

نه ارثی اینطورم. شوهرم میگه بریم بازار ، ببینیم چه خبره . حتی اگر چیزی نخریم. ولی نمیرم. 

میدونی چیه اولا خرید برام سخته چون مشکل پسند هستم ، بعد هم میخواد پول منو به فنا بده که منم میخوام پس النداز کنم و باهاش خونه بخرم. 

انشالله کسب و کارت بگیره عزیزم . ولی یه هنری یاد بگیر مثله آرایشگری و خیاطی که بیشتر طرفدار داره&nbs ...

سرمایه میخواد 

دوتاشو بلدم 

برای پسرم تمام تلاشمو میکنم بهم افتخار کنی عزیز دلم میشه برا به ارزو رسیدنم ی صلوات بفرستید .خدایا شکرت راه درستو نشونم دادی پسرم توتنها دارای من تو این دنیا هستی 
نه ارثی اینطورم. شوهرم میگه بریم بازار ، ببینیم چه خبره . حتی اگر چیزی نخریم. ولی نمیرم.  میدو ...

خوب کاری میکنی عزیزم. 

ممنون عزیزم. سکه به نظرتون خوبه یا همین طلاهای که میگین قیمتش پایینه؟؟

یا باید طلای دست دوم بخری که نخای مالیات و اجرت و این چیزا بدی چون ضرره یا هم سکه بخری که موقع فروش ضرر نکنی هردوش خوبه من خودم با پولایی که جمع کردم سکه خریدم یه چنتا هرکدوم رو یه تومن خریدم 

ی چندماهم رفتم سرکار یه سکع تمام خریدم ۱۴

یا باید طلای دست دوم بخری که نخای مالیات و اجرت و این چیزا بدی چون ضرره یا هم سکه بخری که موقع فروش ...

👍👍ممنون عزیزم .