naz13gool مدیر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 عنوان گوشواره | مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست سلام خانم ها شما بیشتر. از گوشواره سنگین. استفاده میکنید. یا سبک من خودم. سنگین. باید باشه. چون سبک. میذارم حسی ندارم. شما. چطور. ممنونم هرگه دوست داشت. عکس گوشواره اش. بذاره 1401/07/25 | 16:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 اون. سوراخ. خالی حتما. مال. نوزادی. بچگی ات. هست. بقیه. جدید. زدی. درسته
جنگجوی_عشق عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 1981 اون. سوراخ. خالی حتما. مال. نوزادی. بچگی ات. هست. بقیه. جدید. زدی. درسته نه اون اولیه قدیمیه اون بالایی جدید تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 فرقی نمیکنه هر سمتی که خودت دوست داری با نخ و سوزن که نمیشه خودت انجام بدی دردت میگیره باید بری پیش ... ن ها منظورمن. خودم نگفنم که. میگم با همین نخ. و سوزن. کسی. بلد. باشه. میشه. زد. بعدش. سمت راست. قشنگتره بیشتر. کدوم. سمت. مد. هست. وای. ابجی. هوایی. ام. کردی. الان. امشب. حتما. با شوهرم. میگم. حتی. با. دعوا. شده
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 نه اون اولیه قدیمیه اون بالایی جدید بعد. همه. رو. با هم . یه جلسه. سوراخ. کردی. یا نه. مثلا. ماهی. دوتا.
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 فرقی نمیکنه هر سمتی که خودت دوست داری با نخ و سوزن که نمیشه خودت انجام بدی دردت میگیره باید بری پیش ... ابجی. با اجازه هات دعوت. دوستی. دادم. اگه. قبول. کنی. میخوام. بعدم. اگه. تونستم. اجاره داد. زدم. بااخره. ازت. نظرت. بپرسم. عکس بینی. ام. بدم. بلاخره. سلیقه. خوبی. داری. بازم. اگه. مشکلی. نیست. برایت. دعوتم. قبول. کن. ابجی. اگه. ممکنه
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 تشکر. از همه. خانم ها. که. اطلاع. رسانی. کردن. دراین. مورد. ولی. نگفتید. موضوع. اصلی. ام. رو. ایا. به نظرتون. من. از گوشواره. سنگین. استفاده. میکنم. کارم. اشتباهه. درسته. سوراخ. گوشم. امده. پایین. ولی. عادت. کردم. وقتی. نمیذارم. گوشم. حس. خالی. بودن. دوست. ندارم. همش. فکر. میکنم. یه. چی. کم. دارم. شب. موقع. خواب. هم. بیشتر. میذارم. درنمیارم.
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 یه ک دوستم گفت برو دکتر. پارگی. سوراخ. گوش. رو. ترمیم. میکنند. شما. هم شنیدید ایا. اطلا عی. دارید. از این. بابت. یا کسی. داشتی. اطرافتون. این. عمل. انجام. داده باشه. ممنون. میشم. تجربه هاتو ن بگید
جنگجوی_عشق عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 1981 بعد. همه. رو. با هم . یه جلسه. سوراخ. کردی. یا نه. مثلا. ماهی. دوتا. نه هر کدوم و یه سال البته دو تا شو با هم سوراخ کردم بعد از عید هم میدم ادامه شو سوراخ کنم تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
جنگجوی_عشق عضویت: 1400/11/02 تعداد پست: 1981 تشکر. از همه. خانم ها. که. اطلاع. رسانی. کردن. دراین. مورد. ولی. نگفتید. موضوع. اصلی. ام. رو. ایا. ب ... سلام چرا انقدر از نقطه استفاده می کنید اون دکمه روی کیبورد که از همه بزرگتره و پایین کیبورد هستش و یه مستطیله رو بزنید فاصله بندازید تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
naz13gool مدیر استارتر عضویت: 1400/10/24 تعداد پست: 758 سلام چرا انقدر از نقطه استفاده می کنید اون دکمه روی کیبورد که از همه بزرگتره و پایین کیبورد هستش و ی ... سلام. اینکار. هم میکنمو لی. باز. نقطع. میشه. شرمنده. شدم.