2777
2789
عنوان

گوشواره

| مشاهده متن کامل بحث + 375 بازدید | 39 پست
اون. سوراخ. خالی حتما. مال. نوزادی. بچگی ات. هست. بقیه. جدید. زدی. درسته 

نه اون اولیه قدیمیه اون بالایی جدید 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نمیکنه هر سمتی که خودت دوست داری با نخ و سوزن که نمیشه خودت انجام بدی دردت میگیره باید بری پیش ...

ن ها منظورمن.  خودم نگفنم که. میگم با همین نخ. و سوزن. کسی. بلد. باشه. میشه. زد.  بعدش. سمت راست. قشنگتره بیشتر. کدوم. سمت. مد. هست.  وای. ابجی. هوایی. ام. کردی. الان.  امشب. حتما. با شوهرم. میگم. حتی. با. دعوا. شده 

فرقی نمیکنه هر سمتی که خودت دوست داری با نخ و سوزن که نمیشه خودت انجام بدی دردت میگیره باید بری پیش ...

ابجی. با اجازه هات دعوت. دوستی. دادم. اگه. قبول. کنی. میخوام. بعدم. اگه. تونستم. اجاره داد. زدم. بااخره. ازت. نظرت. بپرسم. عکس بینی. ام. بدم.  بلاخره. سلیقه. خوبی. داری. بازم. اگه. مشکلی. نیست. برایت. دعوتم. قبول. کن. ابجی. اگه. ممکنه

تشکر. از همه. خانم ها. که. اطلاع. رسانی. کردن. دراین. مورد. ولی. نگفتید. موضوع. اصلی. ام. رو. ایا. به نظرتون. من. از گوشواره. سنگین. استفاده. میکنم. کارم. اشتباهه. درسته. سوراخ. گوشم. امده. پایین.  ولی. عادت. کردم. وقتی. نمیذارم. گوشم. حس. خالی. بودن. دوست. ندارم. همش. فکر. میکنم. یه. چی. کم. دارم. شب. موقع. خواب. هم. بیشتر. میذارم. درنمیارم.  

یه ک دوستم گفت برو دکتر. پارگی. سوراخ. گوش. رو. ترمیم. میکنند. شما. هم ‌ شنیدید ایا. اطلا عی. دارید. از این. بابت. یا کسی. داشتی. اطرافتون. این. عمل. انجام. داده باشه. ممنون. میشم. تجربه هاتو ن بگید 

بعد. همه. رو. با هم ‌‌‌‌. یه جلسه. سوراخ. کردی. یا نه. مثلا. ماهی. دوتا.  

نه  هر کدوم و یه سال البته دو تا شو با هم سوراخ کردم بعد از عید هم میدم ادامه شو سوراخ کنم 

تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود در انتظار خدا بودن یعنی درنیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری💚.
تشکر. از همه. خانم ها. که. اطلاع. رسانی. کردن. دراین. مورد. ولی. نگفتید. موضوع. اصلی. ام. رو. ایا. ب ...

سلام چرا انقدر از نقطه استفاده می کنید اون دکمه روی کیبورد که از همه بزرگتره و پایین کیبورد هستش و یه مستطیله رو بزنید فاصله بندازید 

سلام چرا انقدر از نقطه استفاده می کنید اون دکمه روی کیبورد که از همه بزرگتره و پایین کیبورد هستش و ی ...

سلام. این‌کار. هم ‌‌‌‌‌‌‌‌میکنم‌و لی. باز.  نقطع. میشه. شرمنده. شدم.