2777
2789

اره یکی از اشناهام انجام داد توی تلگرام یک گروهی بود سوال های نهایی رو میفروخت از همون خریدن بعد میگفتن گوشی ببرید سر جلسه جوابهارو براتون میفرستیم فک کنم ۲۵ میلیون گرفتن ازشون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره یکی از اشناهام انجام داد توی تلگرام یک گروهی بود سوال های نهایی رو میفروخت از همون خریدن بعد میگ ...

آره هست اینجوری. ولی من شنیدم زیر 6۰۰ میلیون نیست. که من باور نکردم. کانال تلگرامو داری عزیزم

اره فک‌میکنم کسی سر جلسه عکس میفرسته از سوالا واسه این تیم ها رتبه برتر هستن سریع جواب میدن ولی خب ر ...

آره ریسکه واقعا. دستگاه فلز یاب اینا دارن. باید خیلی حرفه ایی باشی که یه جا قایم کنی بوق نخوره دستگاهشون. تو نهایی ها من دوستام میگفتن تو لباس زیر میزارن گوشی هاشونو یا لای نوار بهداشتی. 

معرفی کن عزیزم مسئولیتش با خودم. چون من مدتیه تو فکرشم.

شرمنده قربونت برم نمیتونم ک تبلیغ برای کسی نکرده باشم در همین حد میتونم راهنماییت کنم ک سوال نهایی م میفروشن توی تلگرام هستن میتونی ازشون نهایی بگیری اگ جوابهارو فرستادن اطمینان داشته باشی ک ۶۰ درصد شاید جوابا کنکورم بدن معمولا هم رزومه کاری دارن از خودشون اینکه سوالهای سالهای قبلو فرستادن کانالشو دارن میفرستنت  تو اون کاناله میبینی تو روز کنگور و تو همون ساعت جوابهارو فرستادن

شرمنده قربونت برم نمیتونم ک تبلیغ برای کسی نکرده باشم در همین حد میتونم راهنماییت کنم ک سوال نهایی م ...

باشه عزیزم قربونت. مرسی از راهنمایات. ولی الان نهایی هارو اکثرا رایگان میزارن من دیدم. نمیدونم به کدوم کانالا اعتماد کنم. 

باشه عزیزم قربونت. مرسی از راهنمایات. ولی الان نهایی هارو اکثرا رایگان میزارن من دیدم. نمیدونم به کد ...

این تیم میفروخت امسال فک کنم ۱۱۰ تومن واسه هر امتحان ما امسال ازشون نهایی گرفتیم حتی سوالهای تربیت معلم هم فروخته بودن خیلی حرفه این😑

سلام من الان تاپیکتون رو دیدم ما میخوایم شریکی بخریم واسه قبل جلسه اثباتم بهمون طرف نشون داده مال سال پیش بدون فور و ویرایشم بود من و چند نفر دیگه دنبال ادنای مطمئن  هستیم که شریک بشیم باهم و بخریم بهمون به صرفه بیوفته و طرف واقعا کنکوری باشه 

اگه مایل بودی درخواست دوستی بده باهم‌صحبت کنیم 

ولی خواستی خودتم بخری از جایی بخر که اثبات نشون بده حتما 

سرجلسه هم نرو ریسکه میگیرنت فرکانس یاب هستش