2777
2789
عنوان

شستن گربه

1844 بازدید | 20 پست

خانوما گربه پرشین خریدم

چطوری بشورمش؟

میگن اگه آبشو بتکونه روی بدنم زگیل میزنم؟؟؟

کسی تجربه داره؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃

بهتره چون تجربه نداری خودت نشوری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدنشو بشور با شامپو سرشو نه اروم زیادم تو اب نزار بمونه 

به کاکتوس که زیاد آب بدی، خراب می‌شه؛ حکایت محبت کردن به یه‌سری از آدمای زندگیمونه :)                                این که عوض شدی ترس منه شدی بازی دست همه ..میزاری میری بی من .توکه میدونی سخته غمت .از تو دیگه چی سهم منه؟
بهتره چون تجربه نداری خودت نشوری

همچین چیزی هست واقعا که زگیل بزنم؟

شما گربه داشتی؟

از مادر هر زنی حق دارد دامنی داشته باشد گل گلی کوتاه و پر از چین ... که هروقت دلش قد یک دنیا گرفت بپوشدش وراه برود و راه برود ...تا گلهایش، چین هایش دلواپسی هایش را ببرد.💜🍃
همچین چیزی هست واقعا که زگیل بزنم؟ شما گربه داشتی؟

نه بابا زگیل که الکیه

داداشم داشته

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
بدنشو بشور با شامپو سرشو نه اروم زیادم تو اب نزار بمونه 

چه شامپویی؟

صورتش کثیف شده نشورم؟

با دستکش بشورم؟

آبش بریزه روم زگیل میزنم؟

آب ولرم بریز داخل یه لگن بعد آروم آروم با ی لیوان یبار مصرف بریز رو بدنش بعد شامپو مخصوص اگر نداری شامپو بچه بزن به بدنش بشور با یه پارچه نرم خیلی فشارم نده سرشم اصلا آب نزن

fIVe🩵... جهانی که ایجاد کرده‌ایم، حاصل فرآیندی از تفکر ماست و تا زمانی که طرز تفکرمان را تغییر نداده‌ایم، جهان نیز تغییر نخواهد کرد.آلبرت انشتین (Albert Einstein)

یک نفر باید کمکت کنه، تنهایی خیلی سخته. چون اکثر گربه ها آب دوست ندارند و می خوان فرار کنند. ما یک وان کوچولوی پلاستیکی که برای نوزاد هست براش خریدیم و با آب ولرم و شامپو مخصوص گربه می شوییم (سرش را تا به حال نشستیم، چون خیلی بدش میاد). بعد هم که آب کشیدیم. داخل حوله خودش کمی نگهش میداریم و بعد با حرارت پایین سشوار خشک می کنیم. 

به یـــــزدان که گـــــر ما خرد داشتیم/ کجا این سرانجام بد داشتیم 
نه بابا زگیل که الکیه داداشم داشته

آها بعد با حوله و سشوار خشک کنم؟ 

آب ولرم بریز داخل یه لگن بعد آروم آروم با ی لیوان یبار مصرف بریز رو بدنش بعد شامپو مخصوص اگر نداری ش ...

پس ماجرای زگیل الکیه؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز