2789
عنوان

فضای سایت 😐🍃

177 بازدید | 24 پست

واقعا نود و نه درصد خانمای متاهل دغدغشون فقط خانواده شوهره ؟

واقعا زشته که اینجور تاپیکا همش تو پربازدیدا هست 

متاسفاته تاپیک های مفید و اموزنده هم که زیاد زده نمیشه اگه یکیم بزنه کاربرا استقبال نمیکنن 

حالا یه مدت  میگفتن این سایت برای مادران هست ولی خدایی ۹۹ درصد تاپیک ها الان خاله زنکیه یا غیبت 

اصلا ادم میاد نی نی سایت افسردگی میگیره حالش از هر چی مَردِ بهم میخوره 

همیشه تو پربازدیدا حداقل باید یه تاپیکه اهای بیاین شوهرم کتکم زد یا اهای بیاین مادرشوهرم فلان گفت و مربوط به قوم شوهر باشه..

و جالبش اینجاست مثلا استارتر میاد کل زندگیش و میگه بعد کافیه یه چیزی بر خلاف بقیه بگی همه بریزن سرت که به تو چه مربوطه دخالت نکن..

خیلیا فقط اینجارو دارن با سرگرمی و درد و دل .. ولی خب واقعا از هر ده تا تاپیکی که زده میشه نه تاش راجب شوهر و قوم شوهر و خاله زنکیه اون یه دونه حالا ی چیز به درد بخوریه که نه کاربرا واردش میشن نه کامنتی میدن 

نمیدونم کی میخواد این تاپیکا جم بشه اخه خیلی واقعا مزخرف و حوصله سر بره

امیدوارم نریزید سرم ولی خدایی حق میگم🚶‍♀️🍃

هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

👌

یه صلوات مهمونم میکنی مهربون؟❤اگه برای عضویت تو نی نی سایت یه آزمون شعور سنجی ازمون میگرفتن شاید الان خیلیا تو سایت نبودن😅اگه توی یه تاپیک باهات بحث کردم و توی یه تاپیک دیگه باهات گرم گرفتم بدون نشناختمت🤐توی تاپیکای صلوات تگم کنید❤کسی که طرز فکرش با تو متفاوته دشمنت نیست🙃اسم هدفاتو آرزو نزار چون آرزو یه چیز تقریبا محاله☺از شکستات درس بگیر و پر قدرت تر بجنگ واسه هدفات🤗تو دل آدما دنبال خدا بگرد نه ظاهرشون😊کاربری دست سه نفره🙃

حس ششمی ها از اون بدترن که

کاربری دومه😊🌺عشق جانم امام زمانم🌺 زندگی کردن من مردن تدریجی بود آن چه جان کند تنم عمر حسابش کردم🌸 فرخی یزدی 🌸با افتخار پرسپولیسی هستم♥️♥️♥️♥️باز حلقه ی مویت را در باد رها کردی از بند رهایم کن شاهانه شدن بامن،صد دانه این تسبیح یک جمله به من می‌گفت یک بار تو عاشق شو یکدانه شدن بامن

بخدا من یه سری تاپیکا میخونم فوبیای شوهر گرفتم 😐 همش میگم نکنه منم اینجوری شم تازه من فکرم تا طلاق و دعوای سرگرفتن مهریه هم میره

نی نی سایت: یه مشت نی نی که دور هم جمع شدن و بهم میپرن😂

انقد ک موضوعات دیگه طرفدار نداره کسی رغبت نمیکنه تاپیک بزنه خب ..

و اینکه ادما اصولا وقتی ناراحتن و تحت فشار دلشون میخواد حرف بزنن... خیلی کم پیش اومده بیان از حسای خوبشون بگن ذوق کنیم 😕

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       

ولی اینقد اعتراضی نباش

دنبال هر مطلبی هستی میتونی سرچ کنی

بزا بقیه هم تو کار خودشون باشن شاید یکی باشه که حرفاشو میتونه اینجا بگه و اروم بشه نه؟!

همچو خورشید به هر ذره بخند و گرم باش ♥️زندگی♥️یک لحظه ی کوتاه و دیگر گاه هیچ...