2777
2789
عنوان

بچه ی خیلی وابسته

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 27 پست
وای منم دخترم همینه حتی دستشویی میرم پشت در میشینه تا من بیام

شما هم حتما صوت وقت ویژه رو گوش کنید، من هنوز دخترم کوچیکه، روش اجرا کنم، ولی خییلی ها جواب گرفتن

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مرسی عزیزم

قربونت، اونجا لینک کانالای دیگشونم میزارن، تو کانال تولد تا سه سالگی عضو بشید، با هشتک میتونید تموم صوتای رایگانشون رو پیدا کنید

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان، هی چرخ بزن در دل من، دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد در پیکر من دو قلب دارد ضرباان  28 خرداد 1401 دخترکم پا به دنیای عاشقانه من و باباش گذاشت، امیدوارم رفیق های خوبی برای همدیگه باشیم... دعا کنید لایق بهترین  هدیه خدا باشم و بتونم خوب تربیتش کنم... حس شیرین مادری رو برای همه منتظرا آرزو میکنم

ادمین تولد تا سه سالگی:

┄┅┅┅❅‌#وبینار_آموزشی ❅┅┅┅┄

✍موضوع: #بن_بست_وجود_ندارد

👩‍🏫 مدرس: استاد روستائی

💰هزینه:

قرائت سه سوره توحید

یا:

حمایت مادی شما به خیریه آموزشی حضرت خدیجه( سلام الله علیها)

6063731097975115

بنام زهرا همتی

🆔 @Admin_tavalod_ta_3salegi

🛑 پاتوق_تولد_تا_سه_سالگی

https://eitaa.com/joinchat/659882087C833b31346b

بله دارم. لطف میکنی 

ادمین تولد تا سه سالگی:
┄┅┅┅❅‌#وبینار_آموزشی ❅┅┅┅┄

✍موضوع: #بن_بست_وجود_ندارد

👩‍🏫 مدرس: استاد روستائی

💰هزینه:
قرائت سه سوره توحید
یا:
حمایت مادی شما به خیریه آموزشی حضرت خدیجه( سلام الله علیها)
6063731097975115
بنام زهرا همتی

🆔 @Admin_tavalod_ta_3salegi

🛑 پاتوق_تولد_تا_سه_سالگی
https://eitaa.com/joinchat/659882087C833b31346b

الان بچه دوم تونم اذیت میکنه؟ همه میگن یکی دیگه بیار چون تنهاس اینجوریه

بخاطر تنهایی نیست. بخاطر ترس جداشدن از مادره که طبیعیه کاملا. دومی هم تاره ۵ ماهش تموم شده اما میرم دستشویی میذارمش جلوی در و در رو باز میذارم منو ببینه، چون گریه میکنه. این ترس یه زمانی داره 

بخاطر تنهایی نیست. بخاطر ترس جداشدن از مادره که طبیعیه کاملا. دومی هم تاره ۵ ماهش تموم شده اما میرم ...

آهان آخه خونه پدربزرگ مادربزرگاش من نباشم خیالش نیست تو جمع خیلی خوبه تو خونه فقط بهم چسبیده