anisa__bano مدیر عضویت: 1401/01/21 تعداد پست: 2883 عنوان مادر شوهرم اومده خونمون | مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 33 پست از وقتی اومده هر چی جلوش میزارم یچی میگه...مثلا خودم ماست درست کردم با ذوق گفتم ببین عروست چ کرده گفت چ ترشه...برنج درست کردم گف چرا شفته شده...چرا زیاد درست میکنی کم درست کن...چرا مرغت اینجوره..خیلی دلم شکسته ..چیزی ب شوهرم نگم ؟ 1401/07/25 | 13:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لايت عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 335 بگو من با سليقه ى شوهرم غذا درست ميكنم اون بهم ميگه ماست ترش دوست دارم برنجو اينجورى بپز كاش زمين جاى بهترى بود… براى همه ى موجودات
missr73 عضویت: 1401/07/23 تعداد پست: 1305 مادرشوهرم وبرادرشوهرم یکماه خونمون بود دستور میداد چی درست کن برای پسرم فلان کن . خسته شدم ازاشپزی درست نکردم خودم زدم ب اون راه گفت ساعت ۴ نمیخوادنهاربدی گفتم مادرجان شماکه مهمون نیستی خونه خودتونه پاشین هرچی دوست دارین درست کنید .
sarakh70 عضویت: 1401/07/10 تعداد پست: 99 اخه پیره سنش بالاست گفتم اومدهداینجا بهش خوش بگذره...منم سنم کمه جای اینکه تشویقم کنه زد تو ذوقم خودت داری میگی اون سنش بالاس تو سنت پایینه بنظر من احترامتو بذار بخصوص جلوی شوهرت خیلی تحویلش بگیرشوهرت اگر بدونه تو ب مادرش احترام میذاری خیلی خیلی برات ارزش قائل میشه اصلا از مادرش پیشش گله نکن این مشکل بزرگی نیس
نگارررا عضویت: 1401/01/13 تعداد پست: 6662 دققیقا این الان احساس میکنه عرچسه میخواد جاشو بگیره تو خانواده یا تحویلش نمیگیرن. میخواد بگه به من ... دقیقا.... ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته