2777
2789
عنوان

اگه کیت تخمک گذاری

65 بازدید | 7 پست

۵ روز دوتا خط تقریبا همرنگ بزنه این یعنی چی 

روز ششم هم ترشح داشتم 

این ماه بیشتر گمراه شدم با کیت تا کمکم کرده باشه 

اصلا نفهمیدم چی شد 

من دختر میخوام گفتم قبل تخمک گذاری اقدام کنم ولی ۵ روز دوتا خط پر رنگ بود و من جرات نکردم اقدام کنم 

چون میگن که موقع تخمک گذاری اقدام انجام بشه بچه پسر میشه

کاربر قدیمی ام که اکثرا میشناسین😊ولی اون کاربریم به خاطر حرفای سیاسی ترکیده😑😑😑

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم من خودم ماهی این اتفاق افتاد کیست فولیکولار زدم طوری نیست اتفاقا با پریودی بعدیت دفع میشه ولی باید وقتی بیش از دو روز دو خط همرنگ شد زیاد طناب بزن از پله بالا پایین بکن نزار کهنه بشه ازاد میکنی هرچی گه میخواد باشه.الان من این ماه رفتم سونو و گفت کیست دفع شده.بماند چقدر دکترا گفتن ال دی بخورم و چقدر ترسیدم و حالم بد شد چون ال دی خیلی بد میشه وقتی میخورم.خلاصه کنم طناب بزن ازاد میکنی خودتو ول بده رو پتو رو جمع کن که نرم باشه خودتو بنداز روش حالت با ضربه محکم نشستن 

ممکنه چندتا تخمک آزاد کرده باشی قبل و بعدش اقدام کن

۲۰ همین ماه ترشح داشتم 

من سیزدهم اقدام کردم و بیست و سوم

یعنی یه بار ۷ روز قبل یه بارم ۳ روز بعد 

گفتم از ماه دیگه بیخیال کیت میشم

عزیزم من خودم ماهی این اتفاق افتاد کیست فولیکولار زدم طوری نیست اتفاقا با پریودی بعدیت دفع میشه ولی ...

یعنی احتمال این هست کیست داشته باشم😢

آخه منم چون پریودی هام ۲_۳روز عقب جلو میشه تاریخ دقیق تخمک گذاریم دستم نبود واسه همین اولین باره از کیت استفاده میکنم 

یعنی احتمال این هست کیست داشته باشم😢 آخه منم چون پریودی هام ۲_۳روز عقب جلو میشه تاریخ دقیق تخمک گذ ...

عزیزم این نمونه کیست از بزرگ شدن بیش از حده تخمکه که ازاد نمیشه.و تو پریودی بعدیت خود به خود دفع میشه.برای من اینجور بود.همیشه من کیت میزنم سریعا ظرف دو تا سه روز ازاد میکرد اینبار چند روز گذشت همش دو خط بود خلاصه رفتم سونو متوجه کیست سه سانتی شدم ولی با پریودی بعد دفع شد