2777
2789
عنوان

بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 312 بازدید | 30 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا پشیمونی، دکترت خوب نبود؟؟

دكترمو انقد تعريف كردن

ولي رسما ريده تو بيني من

اصلا تو سليقه من نيست

من طبيعي ميخواستم مدلشو مصنوعي كرده

همه ميگن بد نشده چون بعد از عمل بيني خيليا خيلي داغون ترم ميشه ولي خب خوب هم نشده

ميخوام برم ترميم كنم 

من اینو به دکترم گفتم کلی خندید گفت این چیزا رو از کجا یاد میگیرین.تیپ پلاستی😂.گفتم نی نی سایت

چرا هست ديگه

دكتري كه من پيشش عمل كردم فقط نوك بيني رو هم عمل ميكنه حتي هزينشم يك سوم رينوپلاستي هست

نظر منو ميخوايي دستكاري نكن من عمل كرديم بينيم اوكي بود الان انقد پشيمونم فانتزي و مصنوعي شده منت ...

خودت فانتزی خواستی؟ من میخپام طبیعی عمل کنم ولی دوستام میگن دیوونه ای اینهمه پول میذی که طبیعی بشه؟ بگو فانتزی کنن.

میشه یه عکس بدی از دماغت🙏

یاشاسین آذربایجان💓✌

اطلاعی درمورد نخ ندارم عزیزم

🥺خیلی اعتماد ب نفسمو اورده پایین ناموصا با ماسک همه میگن چ خوشگل چ بانمکی خیلی جذابی تا ماسکمو در میارم دماغمو میبینن پشماشون میریزه دماغم بدجور زایس😭

🥺خیلی اعتماد ب نفسمو اورده پایین ناموصا با ماسک همه میگن چ خوشگل چ بانمکی خیلی جذابی تا ماسکمو در م ...

برو عمل کن.همه چی برگشت پذیره‌فیلر بینی خوبه ولی هر سال باید بری .عمل کن راحت شی خلاص

یاشاسین آذربایجان💓✌

🥺خیلی اعتماد ب نفسمو اورده پایین ناموصا با ماسک همه میگن چ خوشگل چ بانمکی خیلی جذابی تا ماسکمو در م ...

الهی عزیزدلم منم دقیقا مثل تو بودم ولی خب بینی مو عمل کردم راحت شدم یکم اعتماد به نفسم بهتر شد 

خب چرا عمل نمیکنی؟شرایطشو نداری؟

برو عمل کن.همه چی برگشت پذیره‌فیلر بینی خوبه ولی هر سال باید بری .عمل کن راحت شی خلاص

عب نداره تا هیژده سالگی عمل نمیتونم بکنم بعدش شاید بکنم ولی خب بنظر انزیم بزنم بهتره

الهی عزیزدلم منم دقیقا مثل تو بودم ولی خب بینی مو عمل کردم راحت شدم یکم اعتماد به نفسم بهتر شد  ...

ن مسعله اون نیست مشکل اینه ک میترسم و مطمعنم برمیگرده