2777
2789
عنوان

چیکار کنم من

566 بازدید | 16 پست

دماغم زیادی بزرگه گوشتیه پهن هست ارثیه عمه م ایناهم دماغشون انقدر بزرگ هست مادرم دماغش کشیده اس من سرش نرفتم پول عمل بینی رو دارم هردکتری عکس نشون دادم گفتن عمل نکن ازاین بدتر میشه ازاین حرفا خیلی ناامیدشدم گفتن پر ها بینی زیادی بزرگه بد میشه عمل کنی  جواب رد میدادن با عکس دماغم ،،تقریبا دوماه ناامیدشدم حظوری نرفتم پیش دکتر قراره برم ۲۰ سالمه اهوازیم دماغم تقریبا شبیه این عکسه ازاینم یکم بزرگتره پهن تره از زندگی ناامیدم بااینکه ۲۰ سالمه هرجور ک تیپ بزنم بروز باشم بهترین لباس بپوشم  ولی هر کار کنم همیشه یه تعداد دختر خوشگل  دماغ کشیده قلمی رو ببینم  خوش تیپ و همه چی تموم هستن  که به گرد پاشون هم نمیرسم میبینم اعصابم بهم میریزه از لحاظ ظاهری منظورمه دیگه خستم از تحمل کردن دکترا هم میگن عمل نکن دکترای معروف تو تهران اصفهان یزد شیراز پیام دادم تو اینستا قبلا ک اینستا فیلترشه

الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به جای اینکه اون همه پول عمل دماغ بدی یه دو جلسه برو روانشناس یک دهم اون قیمتو بده شاید کلا پشیمون ش ...

پول یعنی انقدر ارزش داره؟تااینکه یه خانوم خوشگل ببینم روم اونور کنم ک باهاش چشم تو چشم نشم خیلی من بدبختم خیلی 

ببین بینی من گوشتی بود ولی نه خیلی زیاد تقریبا میشه گفت نیمه گوشتی بود و خب نتیجش هم خوب نسبت به دماغ قبلیم خیلی بهتره.

ببین دماغی که گوشتی باشه اگه عمل بشه ورم خیلی زیادی میکنه ماله من که ورمش خیلی زیاد بود ماله تو قطعا ورمش خیلی بیشتر میشه

حالا تو اینستا پیج دکتر هرسیج که تو تهران هست رو پیدا کن عکس بینیتو براش بفرست ببین چی میگه

ببین بینی من گوشتی بود ولی نه خیلی زیاد تقریبا میشه گفت نیمه گوشتی بود و خب نتیجش هم خوب نسبت به دما ...

اینستام ک قطع اصلا بالانمیاد باشه اگه وصل شدم بهش پیام میدم